Çok iyiler gerçekten eline saglık![]()
Kardeşim, sen adamın dibisin. Çok teşekkür ederim, allah razı olsun bu güzel yorumun için. İnşallah bu yolda daha uzun zaman devam edeceğime inanıyorum.
Teşekkür ederim, sağolun.
Teşekkür ederim, sağol.
Çok sağolun, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, sağolun.![]()
Eline sağlık resmen piste çıkmadıgıma pişman oldum belki iki üç pozda ben çıkardım böyle güzel hatıra resimlerim olurud![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Octavia'nın rengi güzelmiş. Çekimler herzamanki gibi...![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Fotoğrafların renkleri vs çok güzel fakat çoğu resimde büyük kadraj hataları var bana göre. Kusura bakma böyle yorum yaptığım için sadece okuldan öğrendiğimi söylüyorum.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Sağol, teşekkür ederim yorumun için.
Rica ederim, ben teşekkür ederim.
Teşekkürler mutlu, eyvallah.
Teşekkür ederim, bunlardan daha fazlası çöp olsalarda aralarında yine güzellerin çıkması hoşuma gidiyor. Sağolun yorum için.
İlk önce teşekkür ederim yorumun için. Kadraj konusuna gelicek olursak, ne demek istediğini anlıyamadım, onun için sağlıklı bir cevap veremiyorum.![]()
Ellerine sağlık, çok güzel kareler yakalamışsın.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Altın_Oran_(fotoğrafçılık)
şöyle gösteriyim![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
BONUS
Ben hayatım da bu kadar güzel bir arac görmedim, allah kaza bela vermesin araca bir şey olursa benim nazarımdan olucakDiğer resimleri, Facebook adresimden ulaşabilisiniz.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)