Sipahioğlu Baby 1.7 DTi & Saxo VTS
Bu fotoğrafların daha fazlası ve Fotoğraf çekimi için imzamda ki Facebook veya Flickr adreslerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Sipahioğlu Baby 1.7 DTi & Saxo VTS
Bu fotoğrafların daha fazlası ve Fotoğraf çekimi için imzamda ki Facebook veya Flickr adreslerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
06.07.14 İzmit İftar Organizasyonundan bazı kareler.
Berkay ellerine sağlık kardeşim ne kadar aceleye de gelse yine kaliteden ödün vermemişsin fotolar on olmuş![]()
Maşallah çekimler çok iyi, elinize sağlık![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
ellerine sağlık kardeşim. çok güzeller
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Severek takip ediyor, başarılarının devamını diliyorum, İzmit'e biraz erken gelebilseydim bende rica edecektim, umarım başka sefere.
Allah razi olsun kanka, eyvallah.
Seve seve cekerdim abi ama iste zaman yetmedi zaten baska bir gun sadece senin arabanin fotograflarini cekerim daha guzel olur.Bu arada tesekkur ederim abi.
İns cnm ya .s .s Hahahahahha hallederiz kanka sorun yok.
Eyvallah dostum, isi bildigim soylenemez daha gercekten isi bilen abilerimize ters olur. Ama ilerliyorum allah bozmasin.Haraketli objeleri o gun 80-100 gibi cektim sanirim bazen yol sartlari yuzunden yukseltmem gerekiyor. Ama daha dusuk yapinca benim daha cok hosuma gidiyor.
Al sana yardim.
![]()
Teşekkür ederim, allah razı olsun. Araçlarada tabi ki allah kaza bela vermesin, Amin.
Allah razı olsun, Lak10 ciddi anlamda ok mermi bomba vs vb her tabire, şekle şemale girebilecek düzgünlükte bir araç Allah kaza bela vermesin efsanedir benim için.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)