maşallah allah kaza bela vermesin çok hoş bir araba özellikle rengini çok beğeniyorum
maşallah allah kaza bela vermesin çok hoş bir araba özellikle rengini çok beğeniyorum
POWERSHOP
#s3uperman
Konuya hort olacak ama, gerçekten maşallah demeden duramadım. Nasıl bir güzelliktir ya Rab. Allah kaza bela vermesin nazarımız değmesin.
Hortlamasaydı ben hortlatcaktım. Süper ötesi olmuş içi dışı maşallah.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Böyle aracım olsa bırak binmeye kıyamamayı resimlerini paylaşıp paylaşmama konusunda bile tereddütüm olurdu. Allah nazarlardan,kazalardan ve belalardan muhafaza etsin. Maşallah.
MasAllah cok iyi olmus cok begendim kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle .
Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.
aaaa ben bu konuyu nasıl kaçırmışm hacı abi sen ne yaptın böyle ya bebekler bebeği maşallah kazasız belasız muhteşemm
Maşaallah maşaallah. Çok ama çok güzel. Fotoğraflara bakarken bile defalarca "maşaallah" dedim. Allah kem gözlerden korusun. Gerçekten çok güzel duruyor.
Fakat; şu M olmayan araçta, M logosuna hiç ısınamadım ben.
Bir de ufak bir önerim olacak, eğer sen de beğeniyorsan.
Araç bu hali ile çok orjinal ve çok güzel duruyor, bariz. Fakat biliyorsundur, üzerindekinden birazcık daha yüksek olan spoilerler var. Hoş duracaktır.
K.
Masallah kazasız belasız gercekten bebek gıbı ellerıneze emegınıze saglık is sevdırdı valla![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşaallah çok güzel kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)