Tam tadında olmuş spoonlar çok güzel durmuş![]()
Tam tadında olmuş spoonlar çok güzel durmuş![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
çok teşekkürler Ben şahinci degilim o yüzden bu şekilde yapmak istedim arabamıAma keşke birde polislere anlatabilsem bunu..
cstuningstore
Öne ve arkalara spacer istiyor sanki, maşallah![]()
Bana kalsa ön tarafı komple orjinaline çevir farlar panjur falan.. arabayı boğmuş
KARDEŞİM maşallah araban cok güzelde dükkanın önunden geçerken duyduğum o eksoz sesi çok gıcık olmuş..
tak şu arabaya adana dürbün eksozu bak nasıl gürlüyo nazar değmesin..
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
maşallah coşkuncum emeklerinin karşılığını aldın şık ve güzel oldu aracın
maşallah araç çok güzel. jantlar harika.
jantları çamurlukların hizasına kadar dışarı çıkarabilirsen daha iyi görünür gibi geliyor bana. nedense genel olarak davlunbazın içerisinde olunca bir eksik varmış gibi geliyor bana![]()
Maşallah bende eski şahincilerden sayılırımseninki doğan ama olsun bende şu an doğan s arayışı içindeyim. arac çok güzel tek göze batan panjur ve sol fardaki yukarıya kalkıklık onuda farın ayaklarının girdiği yeri biraz törpiliyerek götürebilirsin Maşallah
![]()
spancer konusunda bende katılıyorum hakikaten cok içer de duruyor jantlar onun dışında güzel olmuş maşallah
herkesin yorumlarına tek tek teşekkür ediyorum. Arabayı sattım gibi eğer olmazsa ki inşallah olur artık avrupa'ya geçiş yapalımÖn koltukları Mazda 626 koltuklarıyla panjuruda özgür abi gönderdi bir ilan ondan takıcam birde panjur çıta filan boyanır. Ama dedigim gibi satılırsada yeni arabadan devam
![]()
cstuningstore
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)