Ah be kardeşim bi Honda alaydınız keşke
Şaka bi yana Allah daha büyüklerinden korusun..
Ah be kardeşim bi Honda alaydınız keşke
Şaka bi yana Allah daha büyüklerinden korusun..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
teşekkürler.
Konu GÖKTÜRK tarafından (15-04-2020 Saat 03:44 ) değiştirilmiştir.
............................
O paraların sizden çıkacağı varmış kim ne dese boş![]()
teşekkürler.
Daha eli ayağı düzgün ve temiz bir otomobile biraz daha fazla verseydiniz keşke...
Parayı sokaktan toplamıyor insan tabi, bütçenize uygun daha değişik bir otomobil tercih edebilirdiniz. İkinci siyah arabanın jantından spoilerinden belli ztn töte geleceği.
kardeşim dikkat et, duvara yaslansan birisi arkadan çivi çakar.
Bu kadar şanssızlık olmaz bi kan akıtın yenisini alınca.
teşekkürler.
boşu boşuna 10 lirayada 20 lirayada arabalar yok sorunsuz temizini geçmişini bildiğiniz aracı almak her zaman daha yararlı sebebi ortada yada en kötü alırsın götürürsün motorunada baktırırsın altınada üstünede
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Yok bunun marka ile alakası, bildiğin kısmetsizlik başınıza gelen, araba maceram Peugeot 205 1.3 rallye ile başladı, sonra 1.9 GTi sonra Grand Cherokee ve 306 GTi ve inan bu yaşadıklarınız, tüm araçların toplamında başıma gelmedi. Umarım bundan sonrası kazasız belasız geçer.
teşekkürler.
arabayı alınca bakım yaptırmadınız galiba hiç? far stop vs gibi şeylerden önce keşke genel bakımını yaptırsaydınız..
teşekkürler.
Benim arabaya gelip laf ediyorsun da kendi arabana hiç bakmıyorsun heralde..ön farlar ledli mi angelli mi belli dğiil..spoiler koymuşunuz arabadan büyük..aracın heryeri boyalı zaten..burası techturkey yani olmuyor böyle![]()
teşekkürler.
ben de sana gülmüştüm önemli değil![]()
teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)