paşatuning ten alıntı resimler..orda teşekkür etmiş sahibi levent abi ye.
Printable View
walla bence paşanın yaptığı işler ortada ... bu tarz endişelere mahal vermeyecek kadar kaliteli bir eser ortaya çıkartacaklarına eminim... araç sahibine cesaretinden paşa tuning e ise detaycı ve kaliteli işçiliğinden ötürü tebriklerimi sunarım
fiyatı ne olacak acaba kitin? bilgisi olan var mı?
hadi hayırlısı şahsen ben kıyamam o arabayı o hale getirmeye :o
güzel çalışma inşallah emeklerin karşılığı alınır..
eğer orjinal boyasız kazasız bi araba bu hale dönüşecekse sahibini cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım...
Arabasını gercekten seven adamın yapacağı iş değil bana göre.Ben elletmezdim zaten cok başarılı bir dizaynı var.Hatta ben ufak tefek bişiler takmıştm beğenmedm en son standarta cevirmiştim o kadar güzel standartı.
Umarım rengi gri olarak kalmaz.. :)
araç stok olarak zaten çoğu body kit i yerden yere vurur o kadar güzel ben olsam yapmazdım en fazla küçük eklemeler yapardım ama sonuçta başlamışlar böle bi arabayı bu hale sokmak cesaret ister tebriklerimi sunuyorum başarılar diliyorum
arabayı 2. el yüksek km de filan almış olsam bende yapardım ama 0 olan bi aracıma kıyamazdım...:) güzel olur inşallah ne renk olcak acaba beyaz yapsalar bari karbonla uyum sağlar.
çok güzel bir proje olucaga benziyor. umarım tüm güzelliğiyle ortaya en kısa zamanda çıkar
bu yazdıklarınızı levent ustaya aynen okutacam yrın bakim o nedicek
levent ustaya kötü birşey diyen yok ki aynen okutacaksın?
okutsan da bir sorun yapacağını zannetmiyorum levent abinin...
yav işte bu interneti buyüzden sevmiyorum kötü amaçlı yamadım ben onu.sadece haberi yoktur bakalımo nediyecek bu konuda onu demek istedim ben
proje bu halını alırsa cok super olur..sımdıden hayırlısı
valla `` 0 km`` bile alsam param olsa yapardim tek olmak ugruna. . .
Edit: cok guzel gorunuyo bu arada :) bitince cok guzel olmus gibi gozukuo...
wide body fln hiç gerek yok s2k jdm yapılmalı
böle gereksiz çakma body yazık olmuş araca zevk meselesi tabi...
JDM yapilmali derken mesela neler yapilmali ?
yada illa JDM`mi yapilmali . . .
ulan n JDMymis helal olsun beee..Eskiden honda sahipleri bitek type-r ekleri bilirlerdi sora mugen girdi olaya sora stop yay vs.. devir degisti JDM oldu..vay anasiinii..
bi JDM araba alip aa pardon bi japon arabasi alip JDM yapmak farz oldu artik . . .:Deli::o:);):):mad::hahaha: