maasallah yasıncım kazasız belasız ınsallah
ayrıca ikinizde hızlı deilsiniz en hızlı typer K24 tür Tr de atmosferik olarak bunuda unutmayınhızlının hızlısı osu busu![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ben çok iyi bilmediğime göre sen biliyosun benim haberim yok olsa gelirim bana farketmez arabanı getir senlede deniyelim araban olmaya bilir bu ayıp değil ama burda olup olmadık şeyler yazıp ortalığı kızıştırmana gerek yok oraya yazmışsın ben bu bg yasini bildim bileli diye sen beni nekadardır tanırsın nerden bilirsin belki tanışıyoz burda tanımıyorum seni bana kendini bi tanıtsana seninle nerde konuşmuşlugumuz var yada nerden tanışıyoruz
bız en son bı kacalım dedık 345ytl ceza gelmıs. onun dısında hep vardık. ama yasın ben bılıyorum sen kactın bı kere gelmedın tırstın hahahahaha
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Arkadasa bu kadar yuklkenmene gerek yok yasın senınde arkadasın gelıp gebzenın sıtesınde olurolmaz yazdı bılıyosun ama ben senın kadar sert cıkmadım o kardesımde benım arabaamın hayranı lafı uzatmadan en yakınzamanda senle denerız vıdeo yaparız olur bıter haksızmıyım
Maşallah kız gıbı duruo...abı nerdeyse her konunun sonu ctr denemelerı ıle sonlanıyor bu aralar baya hırs dolu sanırım ınsanlar....
![]()
yasın yıgenım neden bole kacıyosun sen?![]()
bu arada masallah kanka araban on numara olmus...jantlar ıımıs
ALLAH kaza bela vermesın...
şimdi abidin kardeş benim arkadaşım oluk olmadık yazmaz rahat ol o benim sevdiğim bi kardeşimdi ama ben cıkıp ağzının payını verdim sizlere saygısızlık yaptığı için
sende hayranlarına söyle benim yada arabam için oluk olmadık konuşmasınlar bana farketmez deneme noktasında ama burda gider yapmakyok bekledim gelmedi filan gibi şeyler sana ve yaşına yakışmaz bi araba için benim arabamı gecsen ne olur geçilsen ne olur bunlar çok önemli değil önemli olan dosluk dedik günü geldi araban sökükken gecenin bi yarısı sıkıntıyı çözeriz bi yardımımız olur diye senin arabanın yanınada gittik ama görüyorumki yanlış yapmışız
bu arada hayranların şunuda bilsinki herkez bilirki ne ben nede arabam hiçbir denemeden kacmaz benim arabamın 2 katı güçlü arabalarla denediğimi kimlerle araba denediğimi herkez bilir dikkat edersen herkez şu formda yasin sen niye kaçtın diye cvp yazdı ve güldüü herkez ama şimdi bende sana şunu diyorum ben çok araba denedim abidin kardeşim çok arabaları geçtim ve geçildim sen şimdi benim geçtiğim arabaları bi geç ben duyuyım bakıyım ona göre senle bi deneriz
fotoğraflar güzel jantları hosuma gitti
www.egeturbo.com
Turbo asker
k24 ü getirmek lazım hauhahuahu sulhji bilir laa olm bu arkamdaki kırmızı ne aa geçio hahaha
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hiç gerekyoktu bu tartışmaya ikinizede yakışmamış abidin ve yasin bir araba için o güzelim kalpleri kırıyorsunuz
yasın işin kotu tarafından bakım yazma ıstersen bensenın ıcın geldım rolıng gecesı ve sen yoktun gelmedın ben senın gecemedıklerını suana gecıyorum rahat ol
he cok ıstersen gebze burası gelırsın ılk once U TYPERI GECERSIN sonra gelıp yorum yaparsın bu araba işi madem sen tr en hızlısısın hedef sen olucaksın boyle gıderlerede alısık ol relax ol sonunda olum yok gecersen tebrık ederız bız sızın deyımınızle apacıyız ama genede tebrık etmesını bılırız benım arabama yardımcı olman konusunda sagol aynı sey senın basına gelse emın ol elımden gelen bırsey oldugunda hıc cekınmem yaparım vede yaptıgımı bole gelısı guzel yazmam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)