herkese nasip olmayacak bir kare çekmişsiniz bravo.
herkese nasip olmayacak bir kare çekmişsiniz bravo.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Mert super fotograflar...
Can'in BMW lere zaten soz soylenecek gibi degil.
Emeklerine saglik
Tebrikler Mert bence bu isin en iyisisin, araclarin sahibini taniyorum ve cok sansli ve bilgilidir bmw hakkinda.
Fotoğraflar mükemmel olmuş ki önceki işlerininde bundan farkı olmadıgını biliyoruz.Araçlara söylenicek söz yok e30 ateş etti kalbimizi deldi geçti.
Maşaallah
Edit: Daha öncedende söylemişlerde asistana, çaycıya, sucuya, ışıkçıya, perdeciye ihtiyac oluyorsa, olursa özelden yaz numaramı veriyim 7/24 telefondan 5 dk sonra mekandayım![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
İlk önce yurt dışı sandım, Türk plakalar olduğunu farkettim 2 kat daha hoşuma gitti. Elinize, emeğinize sağlık. Poster yapılıp duvara asılcak fotoğraflar.
Real Cars, Real Roads.
Mert sen cok fena bozdunIyi ki girdin bu otomobil fotografciligina
Ellerine saglik
2. fotografta CSL'in arka lastikte bir problem var gibi duruyor dikkatini cekmediyse bir faydamiz dokunsun![]()
Eh işte. ...
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
koleksiyona başlıcak olsam, ilk parçaları bunlar olurdu heralde.maşallah.fotğraflar da çok iyi elinize sağlık.
süper çekimler gerçekten elinize sağlık
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)