super cekımler
tolgayı ıyı yakalamısısnız :D
Printable View
super cekımler
tolgayı ıyı yakalamısısnız :D
206'daki detaylar gerçekten müthiş :) CF Logo,Far içinde CF kaplamalar gerçekten müthiş..
İlk defa bir 206'ya bakınca haz aldım diyebilirim :)
Maşallah Özgür çok güzel fotoğraflar :) Ellerine sağlık.
Eline sağlık Low Harika Fotoğraflar.
Araçlarada Maşallah :)
[QUOTE=Tholl-ga;347263]özgürüm ellerine sağlık mekanı çok ii kullanmışın.gece ii geldi aklıma :)
yazlıkta dinlenme mod undaydım gelemedim kusura bakmayın ama cem sen kesin bişiy sölersin gelmedim die :)
gelelim yorumlarıma :D
uzamın araba tam anlamıyla batmobile olmuş daha eksiği yoq.maaşallah maaşallah tekrardan
fazla bişi sölemedim olm ufaktan söledim :) mekan orası bnm aklımdaydı ama kadar güvenliklerin bu kdar rahat çalıştırcağını tahmin etmioduk delikanlı adamlarmış istediğimiz giib kullandık mekanı:)
gooppp raydırrrrr :) uzmannnnn
masallah masallah cok sık olmus boyle sımsıyah
maşallah.. rc'in çok temiz cem, valla jantlarda da cesaretine değmiş gerçekten. sadece cf kaplama daha kaliteli olabilirmiş. maşallah güle güle bin.
Arkadaşım iyide ben göremiyorum resimleri. Beni neden bu güzellikten mahrum bırakıyorsunuz. Server engelliyor.
imageshack.us veya picoodle.com tan lütfen.
maşallah araçlar çok şık ve temiz,kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.
Fotoları çeken arkadaşlarında ellerine sağlık....
maşşalah cok guzel duruo rc.angelleerdeki detay süper omuş ama bence on biraz daha basmalaı we jantların rengı pek hosuma gıtmedı acıkcası
İki aracada maşaallah kazasız belasız resimler çok kaliteli bi benim aracın yok böyle resimleri koymuyorum o yüzden :) Cem RC ne nazar değmesin çok güzel gözüküyor.S 2000 nin rengi yeter en hoşuma giden renk maşaallah tekrardan ikisine...
206 nın detayları çok güzel olmuş,maşallah:)
Elinize sağlık..