saol ercanım herzaman gelirim:):):):):):)
Printable View
ben artık okul derdi merdi çekmiyorum.. :D geçtiysem tabi cuma açıklanıyo sonuçlar gerçi.. Bence teras olur.. o terasda dediğin gibi neler olmadı ki :) Yekta'da geldi bugün istanbula.. 15 inde okul açılıo benle yektanın.. o tarih öncesi çok rahat o tarih sonra daha az rahat :D Görkem in normalde pazartesi izni var ancak mesela bugün 19:30 da çıkıomuş.. bu şekilde denk gelirse her türlü olur.. :) akşamına sultanahmet'e nargileye :)
nabiysiiiiz la apaçiler :D :D
Sultanahmet isini ben ayarlıcam Sefa anladın sen :D
:D anlamaz mıyım abi :) gizliden iş yapıoruz yalnız yakalancaz biz bu apaçilere ahahha :D
su an için önümüzdeki haftadan itibaren bir tatilim var gibi görünüyor ama sonrası için birsey diyemem :) bu haftasonu dahil calısıyorum..
zaten önümüzdeki hafta içi yaparız 11 Eylül harici bir gün
13 eylül o zaman? bana göre herkese uyan tarhi? etler metler konusunu zaten tarih netleşince konuşuruz :)
Araya bi giriyimde :D
Meeting lerin Vazgeçilmezi :D
Şaanı Tüm İstanbula Yayılmış Ünlü Falcı Üfürükcü :D:D
http://i217.photobucket.com/albums/c...Photo-0009.jpg
Yavuz atayım bi beşlik bak bana da :D
gençler haftasonundan sonra bi gün hafta içi buluşacaksanız ona göre işyerindenizin alıp istanbulda kalacam bak sizin için.
tutma garantili 50 ytl yavuzun fal. :) ne dediyse doğru çıktı :D :D
13 Eylül CUMARTESİ yada 14 Eylül PAZAR karar verin artık
:hahaha:
ama önce bi bilenin bakması lazım yoksa tutmuyo
:hahaha::hahaha:
ediit: madem olcaksa cumartesi olsun pazar sahur fln filan kalırsa işe gitceklere kötü oluyo
bknz dün Ercan :D:D
c.tesi olmasi herkes icin tahminimce daha ii olur samsacim keremim ;) pazari direk ele bence sen :)
bu arada Ufurukcu Yavuzun minubusu`de aramizda olcak..Arabaada fal bakmaya 25,evler cafeler 50,eger baskasinin evine giderse yavuzun tarifesi 100ytlden basliyo:D fal baktircaklara duyrulur :D:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ya sorma gokhan kiza telefon actirdik kiz 2 uc bes canim cicim cekti:p bi baktik yavuz teee besiktastan kalkmis gelmis :D hahahha fal bakicak ayagina :D
ama sor bi bakmaktan anliyomu hayir :D
bu durumda berkan devreye girdi kizin durumunu,vs hersey msg olarak yavuza gecildi..
Sonuc ;
kiz dumur ayy vallahi bildi bak bakbak huauhuhauhauhauhauhauhauahuhauuhahua
sanırım sezaiye uygun olmuyor dimi sezai konuyu okuyacağına yazsana birşeyler.
uyuyo yahu.. iftar da yada iftar sonrası bize katıldığında ertesi gün iş telaşı olmuo ? dimi :)
ercan MSN gel
c.tesi süper olur ama çoğunluk hangi gün derse ben hepsine uyarım, hiç sorun değil ;)
Cemaat bu akşam saat 22-23 sularında 1. Apaçi MSN Meeting yapıcaz.
keremsamsa@hotmail.com ekleyin beni.
yaa ctesi akşamı olsun işte, pazarda tatilim 13 akşamı 14 gündüzü... ;)
aynen ctesi iftar için izin alır çıkar gelirim sefacan... :):D
Cumartesi olsun, herkes icin rahat olur.
Tarihi bu aksam kesinlestirelim, ona göre hazırlıkları yapalım.
* Fal konusunda da hadi birinin detayları bilioduk, ötekisinde ne sallayacagımı sasırdım :D
** Lan ququ nereye söylediniz de gelmedim hıyar, kız lafıyla hareket edecek adammıyız biz :ofk:
ctesi akşam iftar .. ok ?
Ahahah yok kankayız :D
ölümüne kankayız :D :D :D
http://img221.imageshack.us/img221/6...rupayakym0.jpg
ölümüne apaçiyiz :D
Beyler pardon acil bir durumdu yeni gelebildim.
TT Apaçi Meeting İftar 13 Eylül Cumartesi Çemberlitaşta Nasıl gelineceği sonra söylerim.