adamlar yaşıyor abi :)
Printable View
adamlar yaşıyor abi :)
EmreG karsıya da geldik, maltepeye kalkıp gelmediniz :D
Konusturmayın beni, günde 300km yol yapıyorum :D
Haklısın zaman söleyin 1 gün önceden:)
hadi bu akşamda toplanak :D
Cuma bekliyorum herkesi mekan ı biliyorsunuz ?
Geçen minik bro larla ufak bi atıştırmak yaptık zati bu sefer onalrda katılır gülmekten geberme garanti !
Berkan belim ağrıdı olum tüm gece :D karting boyunca hiç vurmadım etmedim doğru dürüst hatta kazasız gidioduk sen gel finish te gömşürt bide arkadan :D hahaha apaçi :D
Dün akşamki tek sis lambası yanan focus uda anmak istiyorum izninizle :D Bu arada kaşarlı köfte kalmamış ve görkem alnına bakmaya çalışma apex uzmanı senüüü :D
ahuahuahauhau ahuahuah :D :D :D
erel söktün mü bro silencerı hahaha :D
güzel akşamdı teşekkürler erken kaçmak zorunda kaldım kusura bakmayın bütün gün zombi gibi dolaştım zaten :)
erel sokmus silencer`i bide yolda demis off cekilmiyo boylede bee gerimi taksak :hahaha::hahaha:
Yekta`m senin foton yok erken kactin die insalllah baska sefere c.tesi gunu bulusuruz`da ertesi gunu kimse ise gitmek icin erken kalkmaz :)
Bu arada o focus neydi oyle ya hahahahah:D:D
ahahaha :D foto sorun değil eğlendik güzel vakit geçirdik yeter :) olur olur bana uyar valla :)
focus komediydi ya neye uğradığını şaşırmıştır heralde :D biz yavuz abiyle unuttuk zaten focusu bi ara kapattık :D herkes bahane arıyomuş :p
sefayı görmeniz lazımdı.. kızla konuşuyo virajda ama ne dediğini o bile bilmiyodu ahahaha :D
sanırsam fitili ateşleyen ben oluyorum :P amacım onu uzaklaştırmaktı ama fark etmeden sizi yakınlaştırmışım :D
silencer söktüm söktümde tın tın gittik E5 de sabit devirde hiç çekilmiyo egsoz :D
Otobanda top sipit yaptık :D öle zevkli ve ara hızlanmalarda seviyom egsozu circuitci adamım yaahuu :D
haahhahah nolcak sefa benden bi anı :D:D
sökmezmi silencer ı nevrim dondu eve donene kadar :D:D
Fazla detaylı yorum yapmayın, sonra alıntı yapıyorlar, apaci konumuna düsüyoruz :D
Ya sorma zaten yavaşladık ben kapadım telefonu uhahuahuauh :D hızlıyken konuşup anlamamak daha zevkli..
Buarada sen sanki farklıydın he.. elinde sigara var tek elinle tutuosun direksiyonu focus la uğraşırken :D
onur eet cumartesi yapalım bencede.. celaliye karting e gideriz bu sefer :)