adamlar yaşıyor abi![]()
adamlar yaşıyor abi![]()
EmreG karsıya da geldik, maltepeye kalkıp gelmediniz
Konusturmayın beni, günde 300km yol yapıyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hadi bu akşamda toplanak![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Cuma bekliyorum herkesi mekan ı biliyorsunuz ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Geçen minik bro larla ufak bi atıştırmak yaptık zati bu sefer onalrda katılır gülmekten geberme garanti !
Berkan belim ağrıdı olum tüm gecekarting boyunca hiç vurmadım etmedim doğru dürüst hatta kazasız gidioduk sen gel finish te gömşürt bide arkadan
hahaha apaçi
![]()
Dün akşamki tek sis lambası yanan focus uda anmak istiyorum izninizleBu arada kaşarlı köfte kalmamış ve görkem alnına bakmaya çalışma apex uzmanı senüüü
![]()
erel söktün mü bro silencerı hahaha![]()
güzel akşamdı teşekkürler erken kaçmak zorunda kaldım kusura bakmayın bütün gün zombi gibi dolaştım zaten![]()
ahahahafoto sorun değil eğlendik güzel vakit geçirdik yeter
olur olur bana uyar valla
focus komediydi ya neye uğradığını şaşırmıştır heraldebiz yavuz abiyle unuttuk zaten focusu bi ara kapattık
herkes bahane arıyomuş
sefayı görmeniz lazımdı.. kızla konuşuyo virajda ama ne dediğini o bile bilmiyodu ahahaha![]()
sanırsam fitili ateşleyen ben oluyorum :P amacım onu uzaklaştırmaktı ama fark etmeden sizi yakınlaştırmışım![]()
silencer söktüm söktümde tın tın gittik E5 de sabit devirde hiç çekilmiyo egsoz
Otobanda top sipit yaptıköle zevkli ve ara hızlanmalarda seviyom egsozu circuitci adamım yaahuu
![]()
Fazla detaylı yorum yapmayın, sonra alıntı yapıyorlar, apaci konumuna düsüyoruz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya sorma zaten yavaşladık ben kapadım telefonu uhahuahuauhhızlıyken konuşup anlamamak daha zevkli..
Buarada sen sanki farklıydın he.. elinde sigara var tek elinle tutuosun direksiyonu focus la uğraşırken![]()
onur eet cumartesi yapalım bencede.. celaliye karting e gideriz bu sefer![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)