Akşam üstü buluşur gideriz yaw.. kadroda minik'lerle kaan da olucak zate.. mangal felan yapmayalım mı diosunuz simdik?![]()
keyif de nargilecide buluşurz ( ama yer bulacağımızdan şüpeliym ) sonra bi dürüm yeriz ve apacheliğimizi yaparız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
o yee
pm`ledim cep numarami sana
Buyuk bi ihtimal bakirkoyde biyerde buluscaz toplu gitcez..
Bahce bufe`de bulusabiliriz e-5te bulusabiliriz hepsi uyar seni ararim sezai saat 8-8.30 gibi yer bilgi vs..bildiririm
@mmustu
Evet dragger nickli arkadas o aracin sahibi cidedeydi![]()
- K -
________
Dr.Ecu
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Madem o kadar gördün, insan bi ugrar tanısır
Vay hemserim, msne ekle; dragger@hotmail.it![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
okeyto sefa ile konuştum bende şimdi.
freelander2 vardı onu bırakıyorum alkol olduğu içinşirket aracını çakmayalım bide ah ah ah aha
corollam rulezzz ile benide sefaköy sapağından sonra biyerden alırsınızordan eklenirim konvoya.
bende şimdi çıkıyorum onur a gidiyorum görüşürüz
warmı başka kastamonulu![]()
benle beraber 3 olduk burda kastamonulular derneği kuralım
![]()
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
arkadaşlar şimdi çıkıyorum ve bizimkilerin yanına gidiyorum kumburgaz a gelen olursa 0535 771 07 91 arıyabilirsiniz görüşmek üzere![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Yekta , Samsa ben bekliyoruz hadi gençler ayılında şu fotoları koyun artık gün bitti .. ne oldu yoksa çok mu içtiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)