mangal yapalım beyler![]()
oo ii ii ben bu plani sevdimnauhahdusahduadha
Gidiliyo`sa erken doncek biri beni atsin b.koye korfezden
En kotu sezai`ye yazilcam zatenhaha
bu arada listeye
+ Burak(sezai ile benim bi arkadasimiz)
bunuda ekleyin![]()
Edit:OZgun neree gelio ben anlamadim![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Yan kumsalda biraz büyük bi ateş yakalım ne dersiniz ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
biz geçen günkü kafaya çıkarsak ateş basmasına gerek yok direk gireriz![]()
aa evet dogru dimihahah pazarmi kandil c.tesimi ona gore olmadi yarin bulusalim
muhahaha
- K -
________
Dr.Ecu
bana farkmaz ben ordan doğru işe gelirim
ateş olur mangal olur efendime sölim, muhabbet olur, çekirdek çitleriz efedime söliyeyim yine çekirdek olur![]()
Oooh.. mangal ii olur.. kınalıda 3 tane eşek gibi halı büyüklüğünde kilim 5 ytl o tarz şeyler alalım yoksa körfezde felan kumlarımızı dökmeyelim sonragitar muhabbeti geçmesin yaw.. geçerse de çalarım problem olmez.. çok teklif var bu ara..
![]()
bu akşam bana uyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)