13 eylül o zaman? bana göre herkese uyan tarhi? etler metler konusunu zaten tarih netleşince konuşuruz![]()
13 eylül o zaman? bana göre herkese uyan tarhi? etler metler konusunu zaten tarih netleşince konuşuruz![]()
Araya bi giriyimde
Meeting lerin Vazgeçilmezi
Şaanı Tüm İstanbula Yayılmış Ünlü Falcı Üfürükcü
![]()
1881 - 193∞
Yavuz atayım bi beşlik bak bana da![]()
gençler haftasonundan sonra bi gün hafta içi buluşacaksanız ona göre işyerindenizin alıp istanbulda kalacam bak sizin için.
www.honda-tech.com
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
ama önce bi bilenin bakması lazım yoksa tutmuyo
ediit: madem olcaksa cumartesi olsun pazar sahur fln filan kalırsa işe gitceklere kötü oluyo
bknz dün Ercan![]()
1881 - 193∞
c.tesi olmasi herkes icin tahminimce daha ii olur samsacim keremimpazari direk ele bence sen
bu arada Ufurukcu Yavuzun minubusu`de aramizda olcak..Arabaada fal bakmaya 25,evler cafeler 50,eger baskasinin evine giderse yavuzun tarifesi 100ytlden basliyofal baktircaklara duyrulur
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
ya sorma gokhan kiza telefon actirdik kiz 2 uc bes canim cicim cektibi baktik yavuz teee besiktastan kalkmis gelmis
hahahha fal bakicak ayagina
ama sor bi bakmaktan anliyomu hayir
bu durumda berkan devreye girdi kizin durumunu,vs hersey msg olarak yavuza gecildi..
Sonuc ;
kiz dumur ayy vallahi bildi bak bakbak huauhuhauhauhauhauhauhauahuhauuhahua
- K -
________
Dr.Ecu
c.tesi süper olur ama çoğunluk hangi gün derse ben hepsine uyarım, hiç sorun değil![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Cemaat bu akşam saat 22-23 sularında 1. Apaçi MSN Meeting yapıcaz.
keremsamsa@hotmail.com ekleyin beni.
Samsa
yaa ctesi akşamı olsun işte, pazarda tatilim 13 akşamı 14 gündüzü...
aynen ctesi iftar için izin alır çıkar gelirim sefacan...![]()
Cumartesi olsun, herkes icin rahat olur.
Tarihi bu aksam kesinlestirelim, ona göre hazırlıkları yapalım.
* Fal konusunda da hadi birinin detayları bilioduk, ötekisinde ne sallayacagımı sasırdım
** Lan ququ nereye söylediniz de gelmedim hıyar, kız lafıyla hareket edecek adammıyız biz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)