96 Yı sattık 98 aldık işlerinide bitirdik Fotoğrafladım yorumlarınızı bekliyorum.
yok yok ben yorum yapmıyım satılıyor sonra maşallah bu da güzel oldu kazasız belasız .
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu doncarlo Nickli Üyeden Alıntı saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı yok yok ben yorum yapmıyım satılıyor sonra maşallah bu da güzel oldu kazasız belasız . Abi srn yorum yapta satilsin polo alalim:-)))
Maşallah görüntü güzelde jantlar iyi yorar..
maşallah allah kaza bela vermesin. güzel basık iyi seker
maşalllah ya çicek gibi olmuş
PeugeotSPORT
Hepinize tesekur ediyorum ustamiz oyle bi ayarladiki gram sekme yok arabada)
Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Hepinize tesekur ediyorum ustamiz oyle bi ayarladiki gram sekme yok arabada) hadi ya şahinlerin sekmesini ayrı bi seviyorum geçenlerde bitane şahin gördüm nerdeyse yerden kesilicekti öyle sekiyodu yay yoktu heralde
Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı hadi ya şahinlerin sekmesini ayrı bi seviyorum geçenlerde bitane şahin gördüm nerdeyse yerden kesilicekti öyle sekiyodu yay yoktu heralde ilk 94 model şahinim vardı oda fena düşüktü 13lerle ben o arabada şükür sekmeye doydum o kadar diyeyim İç organlarım sallanıyordu resmen Not bu arada foto kalitesi için k bakmayın Geçen makineyi yiğene vermiştim formatları düşürmüş çekim kalitesi düşük biraz ondan..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları