b6 yı sahibende görmüştüm cok ii ya
O kadarcık fark olsun ya,çamurluklarına hastayım m3'ün zaten
2.fotodakinin kaputu da seninkini hatırlattı![]()
dışardan bakıldığında öyle gözüküyo ama e30m3 ü m3 yapan bir o bagajın şişik olması ve tamponları yani ben e30 cu olduğum için a-z ye dikkat ederim. ama tabiki e30a o çamurlukları koymak bile bir başka güzel duruyo
ben buna benzeticektim ama kışladan telefonla iş yaptırınca .oku çıktıricer takılıyodum ztn ellemedim ondan sonra hiç bişeyini
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dip not:
Standart coupe bir E30 un Ön ve arka çamuluklarına işlem yapabilirsiniz...M3 çamuluğu olur
standart coupe bir E30 un çamuluklarını yaptıktan sonra tamponlarını da takabilirsiniz...M3 e iyice benzer.
Ancak E30 M3 lerin arka bagaj kapakları farklıdır; Rügar akışı için yükseltilmiştir... Bunun yanında Arka cam direkleri yani C sutunu komple farklı bir ek çerçeveye sahiptir, Bu da arka cam açısını değiştirerek rüzgar akışını rahatlatmak amaçlıdır.
Bu bagaj kapağı ve arka cam çerçevesi bulunması ve uygulanması M3 Optik yani M3 görüntüsü çalışmalarında bütün dünyada en zor parçalardır. Standart karosere kolay uyum sağlamaz işlem gerektirir. Hatta kaza yapan rally spec e30 m3 lerde bu parçalara birşey olduğu taktirde düşük bütçeli takılmar ve şahıslar tekrar alıp kullanmazlar... standart coupe parçaları kullanırlar. Böylece maliyet düşer.
Selamlar... FBC 38in eski sahibiyim. Konuyu Eray yolladı FBCyi de görünce dahil oldum hemen mevzuya dayanamadımFBCye övgüler için teşekkürler
Sonradan M3 yapılmış güzel bir örnek ekliyim ben de... Ne olursa olsun orijinalinin yerini tutmuyor tabi. Özellikle çamurluklar kötü duruyor keskin hatlara sahip değil. Motor 3,5 M30...
Ayrıca Randy'nin e30unda 321hplik değil 240hplik US spec motor vardı. +supercharger ve koca bir mod. listesi vardı.
Evet arka cam çerçevesi de yokmuş yeni fark ettim. Bu arada Eray sana gönderdiğim gibi koymuşsun fotoyu hemen![]()
Tabi detayları atlamamak ta lazım...
Cabro karoserde arka cam ve bagaj eki yoktur, o yüzden güzel bir çalışma ile aynı M3 haline gelebilir.
Ön çamurlukları avrupada para verip almak mümkün olabilir...kolay kolay kimsenin şaseye ait arka çamuluğu soküp yerine M3 çamuluğu puntolayacağını sanmam... Elle yapmak lazım...
Kapı çıtası yoktur M3 lerde...Diğer modellerde vardır, çıta söküldüğünde bir oluk kalır...Ancak m3 Optik çalışırken yeni kapı sacına gerek yoktur, polyester dolgu veya sacla kapanarak halledilebilir.
Jason un dediği gibi hatların keskinliği çok önemli, Orj hatlar ne jilet gibi çok keskin ne de çok ovaldir. Arasında gözü rahatsız etmeyen ama kusursuz bir şişkinliği vardır.Sonradan yapılan şişirmelerde ön ve arka çamuluk bitiş noktalarını çok muntazam yapabilende azdır.
Diğer bir detay...E30 m3 lerin hepsi 87 ve öncesi "bence daha kibar olan" makyajsız kasanın arka stop takımı ve paneline sahiptir, eğer halk dilinde M40 olarak tabir edilen makyajlı kasayı M3 optik yapacaksanız arka stop paneli ve stop lambaları değişmelidir...Soketler vs de yanından extra masraf listesine eklenebilir.
aşagıdaki e30 isveçten bir arkadaşımın e30 bayagı ugraştı karel m20 b27 cp piston custom rods custom egzantrik kasnagı custom egzantirik megasquirt vs vs bişeyler var en kısa sürede siteyede davet edebilirim...
![]()
Renault Sports & ///MPower
hmm sevdim bu çocuğuama okadar işlem yapmış keşke emiş manifoldunuda değişseymiş. s52m3 throttle iyi giderdi
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yakında onuda yapar bmw ile kafayı sıyırmış bir eleman youtube.com/karel021 bakın bir cok videosu var ....
Renault Sports & ///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)