2.500 ytl ye olanı sık sık bakırköyde gördüm bir ara.. incirli burgerda felan denk geldik.. en azından yürüyor![]()
2.500 ytl ye olanı sık sık bakırköyde gördüm bir ara.. incirli burgerda felan denk geldik.. en azından yürüyor![]()
O 2500lük Araca ae86 demek için bin şahit lazım. Ön farlar vs. uno ve lada tavria karışımı , arkası da aynen lada ve tofaş karışımı. Haa 2500 liraya bundan iyisi şamda kayısı gerçi.
ankarada kırmızı var bıtane turueno gormeyın aglasınız hayatımda gorudugm en temız ae86çankaya taraflarında oturuyor..
temiz alınmış arabanın benim için bir anlamı yok. Birçoğumuz için de anlamı olduğunu sanmıyorum. İlla ki elimiz kirlenecek, elbiselerimiz yırtılacak, kaportacı ve boyacılar ile kavga edeceğiz, parça bulamayacağız, ebayden gelen parçalar gümrüğe takılacak
Yoksa hazır al bin, ne bileyim petroseksüel bünyeye iyi gelmiyor![]()
veeee Gürsel abimden beklenen post. Yürü be petroseksüel abim benim![]()
Biraz önce Türk filmi izliyordum, filmde ae86 gördümKadir inanır kullanıyodu
![]()
ahaha aynı filme bakıyormuşuz
buyrun fotolar burda
http://www.techturkey.com/forum/show...=9175&page=439
Ateş dağlının filmini ben güncel olarak ae86 ile çeşmede devam ettiriyorum.Acaba ankarada tureno izmirdeki hurdamı zamanında nasılda kaçırdım..... Neyse biz projelerimize devam edelim yeter bu kadar hayal dünyası![]()
seni almancı yaptık artık bittigeri dönüşü yok...
üsküdarda ae86 var 124 binde klimalı,ne kadar temiz siz düşünün.. belki ae ciler bilir plakayı apc 82
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)