hıınnn hııınnnnn :D
http://i22.photobucket.com/albums/b3...l/IMG_7264.jpg
Printable View
hıınnn hııınnnnn :D
http://i22.photobucket.com/albums/b3...l/IMG_7264.jpg
Kafa bulandırmayalım kafa bulandırmayalım :D :D Buda çok gzl bi proje ama son karar Kingpin'in ve bence MKII gelio :D
GTI oldu arkadaşlar :D Kafa bulandırmayalım. :D
AE86'da güzel proje zaten.
Proje sıralaması da şöle olacak ;
1. 1.8T MK2 GTI
2. K20 EG
3. Turbo F20C AE86 :D
Ölmez sağ kalırsak tabi. :D
Do it yourself'i seviyorsan Golf doğru karar, ama DIY beni kasar, sürekli ustalarla vs. uğraşamam diyorsan yanlış karar.
:)
Gazan mübarek olsun. Ne yapmayı planlıyorsun peki? Engine Swap mı Engine Rebuild mi?
20V swap inşallah. Tabi zor olacak. :)
Madem swap olacak neden GTI o zaman? sonuçta tüm akslar, yürüyen aksam, transmisyon , motor değişecek. Gidip mkI golf alıp swap yapmak daha mantıklı değil miydi?
Mk1 olacaktı yaklaşmayın dediler Istanbuldaki ustalar. Bizde dediklerini yaptık. Dolayısı ile böle oldu.
Hayırlı olsun o zaman...
Teşekkür ederim... :)
aldık mı şimdi ne oldu tam :D golf 2 iyidir abi fena bişi olacak fena...
hafta içi devir teslim işlemi yapılıcak.
ahh bi de klima olsaydı dimi onur :)
hadi hayırlı olsun kazan mübarek olsun :)
valla helal olsun 1günde proje değiştirttiniz:)
itanayla almancı yapılır :D
Araç Ankara'ya gelince bi kullanayım bari, adam akıllı binememiştim içimde kaldı. :)
hayırlı olsun İnş sorunsuz bi şeklilde projeni tamamlarsın kardeşim
onur abi hamster istanbula gelince kesin bekliyorum benim dükkana ona göre tolga biliyor :) 0535 866 49 84 noter benim burda da var gelin burda ben yaparım satışı :)
ramcho die kaydet abi ağirlik bunu kullanıyorum..
Komançi Apaçi diye kaydet akılda kalması daha kolay. :D
hahhahah komik seni komik :D
Hayırlı olsun Allah utandırmasın.
http://img526.imageshack.us/img526/5545/3mk2sab1gd1.jpg
hmm bayıldım bayıldım..
maşallah hayırlı olsun yeni proje dünden beri konuyu izliyorum valla ramço abi senden korkulur :D:D:D
:) benden nie korkuyosunuz korkmanıza gerek yok sende proje yapsan ve ya yapmayı düşünsen elimden gelen yardımı yaparım ki bu forumda herkez yardım eder...
almanın yapılmasını istemem deki sebep yapılmamiş olanı yapılması daha tatlı proje olması bugun ek kasaya k20 kondu eg ye b20 yapıldı ek ya H22 YAPILDI NOS TURBO ÇAKİLDİ ama mk I e mk2 ye sato usta g60 supercharger yaptı izmirde bi mk 2 vr 6 atıldı sonuçta bunlar daha zevkli makine..
inş onurun istediği gibi bir makine yaparız da büyük bir zevkle biner..yoksa oyar zaten beni :)
Walla Ramço dediğin gibi proje dediğin yapılmamışı yapmaktır.Bencede çok zevkli bi makine olacak işallah,ama parça MKII'ye parça bulamazsak çok pis oyacak Onuralp bizi.Ama emin olunki ilk beni oyar adamla masalarımız karşılıklı ve dünden beri bana soruo napalım die.Ramço walla sana güvendik ya umrm sorun yaşamadan toplarız :D Ama toplama aşaması biraz sürücek yani hemen beklemeyin....
kanka motor swaplamadan önce arabyı bi al bir kullan 1 hfata bizde o arada hangisnin en sağliklı olacaği kimin yapabileceğini araştıralım tolgayla...yapım aşaması biraz uzun sürecek o kesin ama bitincede bir şaheser çikacak ortaya :)
1,8T makineyi atabilmek için 2 kulak yeterli oluyormuş yanlız alt yapı biraz zorlayacak gibi akslar falan onun için büyük ihtimal a3 1,8T makinesi ile beraber aksları falanda almak gerekecek..birde tesisat sorunu doğacaktir ama sen zaten motor şanzuman tesisatı beraber alacaksin...sıkıntı çözülür...inş askerlik içinde ankaraya düşerim de hafta sonları sanayiye zıplarım :)
yanı bir nevi altı a3 olacak üstü golf olacak..zaten motor ve akslar hal olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir...bu arada onuralp aldığın golf un motoru da sıfır yapılmişti 2000 km önce :D
bakarsın tadını biraz daha uzatirsin 4g63 falan swapped :)
hahahhahahhahaha nie olmasın ki evondan söker buna takarız :)