hayırlı ugurlu olsun... inş. istediğin şekilde yaparsın yeni aracını :).. sorunsuz gunler dilerim
Printable View
hayırlı ugurlu olsun... inş. istediğin şekilde yaparsın yeni aracını :).. sorunsuz gunler dilerim
gel gel bekliyorum gel :D
İnşallah bakalım çıktık bi yola gidiyoruz. :D
dertsiz başına dert alma dermişim :hahaha: :D
hayırlı olsun güzel bi proje olcak inşallah :D
Allah utandırmasın güzel olucak inş kaç sayfadır okuyorum :)
http://www.rabbitgtipage.com/Swaps/engineswaps.html
buyur kardeşim :)
aynı aynı değişen yok onlar 5 cm yazdıysa biz 10 cm yapıcaz ayara tutacak :D
Bu projeyi böyle yürütürseniz yürümemesi için hiç bir sorun yok.
allahın izniyle tek olacak onur bakalım belki 2 sene sonra bi mk 1 de bana toplarız :) drag monster...
öncelikle proje için başarılar dilerim bu başlık altında bir soru yönlendirmek istiyorum umarım bir mazuru olmaz benim 1.6 16v seat leon aracım var bu tarz bir proje bugünlerde kafamı çok kurcalıyor sizce 1.8t bir motoru mu uygulamak daha mantıklı olur yoksa yine aynı serinin vr6 diye tabir ettikleri motormu daha mantıklı olur (ayrıca vr6 hakkında v6 olması dışında hiç bir bilgim yok) yardımcı olursanız çok sevinirim tekrardan projenizde başarılar verececeğiniz cevaplar içnde teşekkür ederim
öncelikle leonu bozmanı tavsiye etmem yazık günah yerine güzel bir proje yapabilieceğin daha güzel swaplana bilecek araç almanı tavsiye ederim vr6 6 silindirli güzel bir makine ama 1,8t nin yanında biraz ağir ve de TR şartlarında yüklemek daha zor...