Hazır bi hıyar var diosun. Hadi bakalım. :D
Evet bende komple kaş takmayı düşünüodum ama cf, geleceğe yatırım. Sonra değiştirmek zorunda kalmıyım diye. :)
Printable View
Hazır bi hıyar var diosun. Hadi bakalım. :D
Evet bende komple kaş takmayı düşünüodum ama cf, geleceğe yatırım. Sonra değiştirmek zorunda kalmıyım diye. :)
normal tekli kaşi buldunda CFsi kaldı :D
Var olm nette...
Zaten şimdi bu siteye bakıorum. Çok kral ; http://www.ngpracing.com/store
mk1'in yaşı dışında problem olacak biryeri yokki, zaten motor swap diyorsunuz :) mk1 GTi'da jetronik enjeksyon sistemine sahip mk2 GTi da... Problem olabilecek birşey varsa belki o sistem olur... O da ikisinde de olur :)
mk1 de alacaksanız problemine falan bakmayın, nesi problem olacak? Çok basit araçlarlar, yılların verdiği bir kaporta yorgunluğu olabilir anca... Onuda derli toplusunu seçecek eleyebilirsiniz. Parça problemi de yok. 1*2 tane tanıdığım sıfır gibi toplarılar araçlarını çoğu parçayı buradan alarak.
mk1 için problemli falan ayıp yani...Problemli bir Golf olmaz :)
İşinize karışmak gibi olmasın da... Sanırım sizin düşündüğünüz işleri VW-Tech en iyi şekilde yapar. mk1, mk2, ibiza mk2... gibi kendi referansları ve tecrübeleri de var.
araç i bi alalım vwtech te yapar paşaoğlu da yapar x bir usta da yapar kafamızda bir belirleyelim ondan sonra...
mk 1 sorunsuz ama gündelik hayatta süreceği için çok tehlikeli olur birde onurun bu aracı yapmasında ki amaç farklı ;)
780 kg araca 350 hp yapıpta evden okula okuldan işe gidilmez..şafak bunu sende az çok biliyosun?ha güzel bir proje olur mu olr hemde fena olur ama onur a olmaz onur gündelik hayatta kullacak...mk 2 1 e göre daha oturaklı ağirlik dengesi daha iyi..
Neyse...Zaten ben kendisine sormuştım aslında arabayı o yapacak, o kullanacak çünkü.
Sen onun yerine bütün soruları cevaplıyorsun :)
Ayrıca mk1 780 değil,
810kg mk1 1.6GTi......920kg mk2 8v GTi
890kg mk1 1.8GTi......960kg mk2 16v GTi
Eeee zaten şu ağırlık farkının büyük bölümünü, Motor, ve donanım içeriyor. Pek bir ağırlık farkı olmadığını görün diye koydum. Senin mantığınla onu öyle sürmeyi beceremeyen bunu da süremez.
Zaten araç Eg Civic bile olsaydı cage olacaktı. Ki GT28'ler düşünüyorum, cage şart. Her türlü alınacak proje arabası tehlikeli olacaktı. :)
Kısacası fren+cage+strut barlar(üst & alt). Sanki track yapacakmışız gibi? :) Ama güvenli olmalı.
Bi kere ölüyoduk bu sefer ölmeyelim. :D
Zaten bnm ilk defa Golf'üm olacak daha önce quattro var dı ama çok ayrı dünyalar. Yani bana ustaların sölediği mk1'e bulaşmayın, başına bela alma derken karoseri sağlam bulamazsın diye muhtemelen. Ama bana farketmez. MK2 biraz daha gelişmiş. Yani en azından elektrikli cam var :D.
Yani bana farketmez, güvenli olsun. İstediğimiz projeleri yapabilelim. Olay o. Mk1-Mk2... farketmez :D.
Bi e 1.8T atmak o kadar zor deilmiş, 2 gündür araştırıorum. Ama uğraştırıcı zaman isteyen şeyler. Ayrıca 6 speed şanz buldum :D :D :D
810 kg aracı cage yapılarak arka koltukları belirli yerlerini sökünce kaç kg çikar onuda bi tahmin et ?mk 2 gti 1080 kg olarak ruhsatta geçiyor...gündelik kullanımda bmyle bir güce sahip olacak mk1 de sürme olayı zorlasır mk2 bu ise daha yatkın ama yariş veya drag kasılacak ise mk 1 daha uygun olur benim görüşüm budur..kaldı ki onu Sİ bakıyordu Sİ ın karşisıda mk 2 dir crx karşisi da mk 1 dir..
ayrıca mk 1 in şase direnci ile mk 2 nin şase direnci arasında da dünya kadar fark vardır...mk 2 ye göre mk 1 daha kısa ve motor bölümü gögse daha yakındır bir kaza durumunda araçlar zaten metal yorgunluğu altında olacağindan yazık olur....
Bakalım araplar gibi para saçtırmasın bana yeter. Zaten yoq. :D :D :D
Noluo nan kawga çıktı, ben kaçar. :)
kavga yok kanka kaçma dur :D sen beni dinle 4g63 çakalim quattro yapalım tavşan avına çikalim :D
sende o zaman heyacan katacak bir şeyler ekle istersen? bir olaya kalkişmadan önce iyisiyle kötüsüyle doğrusuyla yalnışıyla herşeyi hesaplamak zorundasın sana saçma gelen şeyler bana gerekli gelebilir...
DA mert abi hayatını riske atmamak için bahçesine dyno kurdu ölçüyor biçiyor yapıyor...
eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et die bir söz var..
neyse tartişmaya gerek yok..senin düşüncen sana benim ki bana kalsın..
Hayat risk ile DYNO nun bağlantısı nedir? Dyno otomobillerin motor gücünü ölçer... Yoksa crash test te mi yapıyor :P
yolda çikip ayar yapip hayatını riske atmaktan çok dyno üzerinde ayar yapıyor..
tartişmaya devam etmeylim konu kirleniyor..
Evet, hayırlısıyla ödeme konusunda anlaşıldı. 20.09.08 aracıma kavuşuyorum. :D
Hayırlı uğurlu olsun bana. :D