Walla bana da Alman alıcakmış gibi gelio...Bklm 1-2 güne belli olur.Hayırlısı olur işallahwalla bu arabaya bi malzeme bulamazsak napar Kingpin bilemem...
![]()
Walla bana da Alman alıcakmış gibi gelio...Bklm 1-2 güne belli olur.Hayırlısı olur işallahwalla bu arabaya bi malzeme bulamazsak napar Kingpin bilemem...
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
malzeme konusunda swap yapacaği için bir sıkıntı yaşacağini zannetmiyorum ama tabiki elimden gelen yardımı gene sağlarım![]()
Ramço sen askere gidion ben seni nerden bulacam?
Ozgun aklımı çeldıler, ayrıca civiccılerde cıldırttı benı.
Ramco PM'den gonderdıın makına Tolganın dedıgı makıneyse kralmıs. Aldım gıttı.
Kısacası 1.8 makına cakacam 350 hp'lerı hedeflıorum. GT28, cam, piston, kol, intercooler, ıvır, zıvır.
Fakat kucuk bı jant takamıcam. Cunku fren şart. Bi kere oluodum, bu sefer olmaz. Eger kafama saksı dusmezse.
Rollcage hazır var mı? Iste Eg de bu sıkıntı yoktu. Dırek Cusco 6 poınt alıp cakıosun delme yok kaynak yok.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
abi ben askere gitsem de yardımcı olacak kişiler var sen merak etme ben gitsem de tolga varbenim sana gönderdiğim araç la tolganın sana anlattığı araç aynı.... 1,8T audi makinesi alıcaksın abi ondan sonra gidebildiği kadar gidicek
cam piston kol intecooler gt2871 turbo ile noktalıycaksın 950 kg civarında da hafiflettikten sonra 16 BBS le destekleyip a3 disklerini taktım mı nokta olur...roll cage konusunu bilemem ama almanyada mk 2 rally editionlar için uretilen cage ler vardı ayrıca içinde cage olan araçlar 400+hp ler de bence senin araç için gerektirmez...
1.8 T makına cuk oturacak mı? kıtı var mı kulak mulak?
Bı de gonderdıın ılan pasıf dıo. Benı bosu bosuna trıbe sokmayın, uzulurum.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ya satmaktan vazgeçmişti ben konuştum satıyo yalnız yayla farları alıyor onlarda sıkıntı olmaz sana ki zaten coilover takıcaksin![]()
VW Golf bütün dünyada en az Civic kadar çok modifiye edilen ve edilebilen bir araçtır, aradığın istediğin herneyse ararsan, zorlarsan bulursun...
ABF ve KR 16v motorlar Amerikan pazarında pek gitmediği için oradan onlara motor parçası pek bulamassın, Euro spec die tapıolar onlarda bulduğunda. O yüzden Avrupadan zorlicaksın. 18T için o sorun yok ama. Amerika, Avrupa farketmez.
ya zaten elektronik anlamda bir sıkıntı olacaği zannetmiyorum nihayetinde motor ve şanzuman hala kullanılan bir olay....tabi böle bir olaya kalkışacak bir manyak ustada lazım
1,8T tr de de sıkıntı yok![]()
mk2 die tahmin ediyorum![]()
Ya şimid bu işler buradan yazmak kadar kolay işler değil, hatta bazen eline spiral ve kaynak makinası alıp motor kompartmanı içinde oynamalar bile yapmak gerekebilir. Elektrnik konusunda göstergelerin montajı, tesisatın yeniden çekilmesi vs sabır, zaman ve eğer kendin yapmayacaksan maddi itekleme gerektiren şeyler. Ki bunun aksları karşılayacak mı? İşlemleri olacak mı? TüV geliyor ruhsata işletmek farz olacak artık. Fatura lazım, proje lazım...
Swap tan bahsediyorum tabi. Swap işi ile uğraşan arakadaşlar daha iyi anlatacaklarıdır bu işin zorluklarını. Bazen fotoğraflarda göründüğü kadar kolay olmayabilir. Ama niyet ettikten sonra olur, kolay olmaz.
olacak inş şafak olacak yeni bir Alman yaratıcak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)