Güzel olmuş beyaz sarı uyumu. Bence kaput için şöyle bir şey kötü görüntüyü alabilir.
Böyle bir görüntü oluşuyor. Pc kasası modifiye ederken kullanıyorduk.
![]()
ilaç bu abi, sarı yazılı![]()
![]()
ikisi bir arada olsun dedik kesip biçip 150kg atıp teneke gibi yapıp 7-8 boy daha almak varda şuanlık öyle bir şeye gerek duymuyorum ama kafam atarsa belli olmaz sağım solum bi bakmışın araba fibere dönmüş
evet aslında iyi fikir bizde böyle bişi yaptık fitilden bunun gibi güzel olmadı ama lastiklerinden kesip üst köşesine yapıştırdık ama iyi durmadı en iyisi üstüne bir scoop takmak baya değiştircek görüntüyü bakalım
benim eski ss clio rs spoon jantlarındada vardı bu stickerlardan siyahtada ayrı duruyormuş tabi takas yapcak varsa hemen alırım![]()
maşallah kazasız belasız......
jant hariç güzel duruyor....
arabadan cok senın fotograflarını gorduk
masallah guzel olmus beyaz jantlar
ama ben sarı arabaya ters contras sıyah veya fume tarzı jant rengını yakıstıyoroum
teşekkürler arkadaşlar
herkes için tabi zevkler renkler sürekli değişkenlik gösteriyor
bundan önce aynı jantlar siyahtı arabada sarı siyah uyumu hakimdi öylede çok kapattı boğuyordu aracı ama ayrı bir asaletli oluyordu tabi şimdi ise biraz laylaylom havası var beyaz sarı arada kırmızılıklar falan kimse bakıpta bu araba gırtlak yüklü demez heralde plakayı görmeden öyle birhava uyandırıyor benim gözümde niyeyse böyle açık renkler olunca![]()
gunmetal oz f1 bence 10 numara olur bizim sarılarda okan ben takipteyim bütçeye uygun bi takım jant bulursam direk zıplayacam üstlerine![]()
dediğin gibi TR de yüklenmeye değmez tarzı bir bakış açısı var bu tip arabalara karşı bu yüzden yapınca ve yürütünce insan dahada bir gurur duyuyor bu bakış açısını kırınca.. 206 gti lar öyleydi magic sayesinde kıymetleri bilinmeye başlandı onlarda rc nin kısılmış versiyonuydu aslında ufak tefek değişikliklerle rc yapılıyor ztn anlayan için tabi F7R da öyle yurtdışında çok uğraşılan bir motor aslında üstünde bir sürü deney yapmış adamlarbizde mod parça sıkıntı diye tabi insanlar anca binip geziyor stock olarak ama yurtdışı bağlantısı iyi olan birisi çok rahat bir canavar yaratabilir bu makinadan yakında zaten bu araba yürümez uğraşmaye değmez algısı tüm araçlar için kalkacak.. teknolojii ilerliyor bende F7R için bu düşünceyi insanlara işleyebildiysem ne mutlu bana umarım daha nice f7r lar görürüz dahada hızlısı olmaması için bir sebep yok benim egzantriğimin pistonumun itb min 1-2 tık sertide var stage mi deniyor kademelerine artık neyse biz abartmayalım dedik orta yollu bişiler seçtik sağlıklı olsun gündelikte kullanabilelim dedik o bile yetti bize
147hp orjinal gücü daha şuan headers yok avans kısık yakıt ayar yok vs vs şuanki haliyle bile 60-70 hp civarı almışızdır diye tahmin ediyorum atmosferik motordan daha ne istim Allah bereket versin
![]()
eyw bro![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)