@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arac hosta masallahta bence arka farlar kırmızı beyazli kristal olan daha ii durududu sanki![]()
1881 - 193∞
maaşallaah
maşallah çok güzel olmuş baya bi emek harcanmış allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
gördüğüm en iyi modifiye edilmiş şahin
kazasız belasız...
çok yakında supra motoru geliyor ona e bir ismail abidaha çıkıyor piyasaya onunda şimdiden ismi hazır sahinsupraburdanda müjdesini veriyim nazmiyi sevenlere
ben 06pk654,34nzm88 ve 07sk115 üstüne tofaş tanımam helal olsun hepsinde el emeği var.kazasız belasız.
motorla olsa keske sadece,
sr20det falan deneseniz projenin ayaklari daha yere cok basacak...
Experience is what you get when you don't get what you want.
güzel araba izmitteki drag da görmüstüm
valla geçen gördüm gözümle tekar detaylıca bakıp inceleme şansım oldu bu adam şahinine hasta .( nokta )
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
herkese teşekkür ederim.yorumlarınızı okumaktan gerçekten zevk alıyorum.çok yakında Yeni bir projemiz var gkm garage sponsorlunda hayırlısı bakalım.şimdiden tribe girdim uzun bir vaktimizi zamanımızı alcak belkiş istedimiz olmayacak ama biz genede yapacagız aynen mantarın dediği gibi sonunu düşünen kahraman olamazsaygılar
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
supra motoru bayaği bir iddalı olacak inş altından kalkıp yürütebilirsiniz...maşallah allah kaza bela vermesin...
Supra swap lada deneyelim başkanallah kaza bela vermesin yürüyeni herkes yürütür iş yürümeyeni yürütmekte......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)