İşin zevki orada değil mi abi? Pazar günümü arabama ayırıp, 6 saat onunla birlikte olmayı seviyorum:o
Printable View
Ya sabır...!
Marka fanatikliği yapan yokki kendinizden geçmişsiniz yine.Arabanızı istediğiniz cilayla parlatırsınız size meguıars kullanın diyen yok kaldıki banane? Ama arabayı köpükle yıkatıp üstüne meguıars yazmak ( ben zaten şaka olduğunu anladım) etik değil dedim.Bunu bu kadar uzatmanın manası yok arkadaşlar.Cila ve uygulama olarak kalite olarak En iyi olduğu tescillenmiş bir marka meguıars,İsteyen parasını istediği yere harcar çuvalla kamyonla ona kimsenın birşey dediği yok.Bu arada gökhan bana hayırdır mayırdır tarzında mesaj yazma birdaha ;)
Kimsenin kendinden geçtiği yokki? Meguiars'a o kadar para veren var, veren var.
Madem üstüne Meguiars yazmak etik değil. Gelir Meguiars yetkili bayiisi der kardeşim kaldır şu yazıyı. Eyvallah;)
şaka olduğunu anladıın halde niye ciddi ciddi yazdın ki o zmn?
bak barancım sen uslubunu duzgun yazarsan bende duzgun yazarım benım anlatamadıgım sen neden bukadar taktın bu yıkama olayına neyle yıkandıysa yıkandı dostum gerısı yalan şakayı anladım dıyosun ozman şakaya uygun bişi yaz bundan öncekı postunda ınatla hangı urun kullandınız yazmışsın bu şakamı...arap sabunuyla yıkadım utanmam ki:):)
bende MEÇÜLARİS kullanıyorum çin malı :D
yahu sizde hiç anlayışlı değilsiniz ha. adamın demekki meguaaaearis ten bi menfaati varki. firmayı hergün forumda konuştuğu arkadaşlarına karşı koruyo :) sizde yaaaniii
Köpükten bile tartışma çıkıyorsa artık bişey yazmayalım. Birisi ortamı toparlasa uzamaz bu kadar.
kunduz fuatttttttttttttttttttt :D:D:D:D:D:D:D
ben kapının önünde cif le fırçalıyom walla meçilars muçulars kukularız bilmem ben :D
o ye son foto işte köpüksüz oto yıkama da son nokta
Eski yıkamacım da bu ,
http://hometown.aol.com/wmhhughes/images/carwash.jpg
Hayri abi dediğim şahsiyet çok önemli biridir, kendi işinde portföyü geniş olan ve hakkıyla işini yapan güzel bir abimizdir, onuda eklemek isterim.. bu son.. meg.. vs gibi tanıdığım bu işi yapan bir çok şubelere kendi imalatlarını satıyor, onlarda orjinal şişelerinde kutularında bunları kullanmaktan çekinmiyor kamyon para karşılığında..:) ben gözümle bu şekil çalışan 4-5 yer gördüm, herkes aynı değildir tabiiki istisnalar kayideyi bozmazlar ;)
bana hayır mayır yes no diye konuşabilirsin gökhan, rahat ol kardeşim.. ;)
meg.. sonx.. vs.. iç dış altın bakım falan filan süslü laflarla temizlik 300ytl gibi gibi, kamyonun büyüklüğüne bağlı.. :rolleyes:
el emeği göz nuru 4-5 saat zevkle ayrılan vakitle yapılan temizlik, k.d.v dahil 10 ytl.. ;)
esprileri anlayıp, anlamamış gibi cevaplar yazmamak lazım diye düşünüyorum..