Sizinle tartışmaya gerek duymuyorum hiçbirkonuda.Eğlenin kendi kendinize.
Printable View
Sizinle tartışmaya gerek duymuyorum hiçbirkonuda.Eğlenin kendi kendinize.
Resimlerin ziyan olmaması acısından konu geri alındı.
arkadaslr nedır bu megıuars felan sonx eskıden bunlarmı wardı kırmayn boel seyler ııcn bırbırınızın kalbını yaslı baslı adamlarsns ayıp oluo emege saygı duuyn masallah dıyın demıceksnde adamın konusnua yazmayn baran sen arabanın resmını koydunda hereks masallh dıo kardesm kazaıass belasıs dıo adamın de senden bekldı budur nıe takıldn bukadar gerek yokkk gokhanla aykut zaten acıklamasını yapmıs konunun ne oldunsa daır sen hala ustune gıtmısın boswer ya herkes makarasına baksın ...
ayip oluyo . burda yazip cizip birde kucumser gibi eylenin felan yakismiyo sana . alti ustu yikama yaglama cilalama ... surda 3 kurusluk meguars boku icin kendine laf getirme derim . ha bunuda samimiyetimle icten solerim yanlis anlama . insan kalitesini kisiligi ile belirler . arabasi cilasi ustu basi parasi ile degil . bu hepimiz icin boyle . yada biz ailemizden cevremizden boyle gorduk boyle yetistik .
fotograf cekimi harika olmus begendigim birkac kare var cidden harika , sac janta da nedense hep boyle bi sempatikligim olmustur . kazasiz belasiz herkese.
maşallah fotolar süper olmuş bence ilk baktığımda prof. makina çekimi sandım ellerinize sağlık gökhan abi bence sac jant çok tatlı duruyo senin arabada renk kombinasyonu olarak güselll ama biraz daha basıp bide egzoz olayı bitirir derim kazasız belasız
boyası iyi bi sac jant + yay her zaman güzel gösteriyor bence de... :):):):)
renk zaten ek hb civic için en güzel renk...
bu arada aracın da maaşallahı var , tüm açılardan kaporta on numara , hiçbir dalgalanma yok , ip gibi gidiyo çizgiler... (fatoşla müdahale yok di mi? :):):) )
güle güle kullan kazasız belasız.. aracın gerçekten çok güzel görünüyor...
Benım gökhanla aramızadaki muhabbet arkadaşlık boyuntadır dışardada görüşmüşlüğümüz vardır dertelişirizde benım tek sölediğim şaka mayetindede olsa bir firma isminin köpüklü yıkama resmının üstünde yer almasının etik olmayışıydı.Ben eski arabasındada bu civictede 40 defa maşallah dedim zaten gökhana o bilir,kaldıki foruma kimse yazmıyoken ben beğendiğim bisürü arabaya hayırlı olsun maşallah diye mesaj yazmışımdır.Bu forumda bazı insanlar acık yakalamaya sanal ortamda laf dalaşına girmeye niyeti yanlışa kötüye yormaya bayılıyor o yuzden durduk yere tartışma cıkıyor sizde şayit oluyorsunuz.Küçük görüyomuşum meguıarse cuvalla para vermeye gerek yokmuş yok benim menfaatim varmışmış boş boş konusmalar.2-3 seneye kadar lastikleri arap sabunu + sac briyantiniyle parlatıyordum acıtasyon yapmayın.Ben arabasının yağı değişirken arabasının başında duran ustalarla oturup yiyip içen arabasını saatlerce yıkayıp oturup saatlerce izleyen adamım.Ben etik değil bu deyince kendime laf getirmiş oluyorum yok milleti kucuk görüo oluyorum siz gidin forum ortasında küfreden beygir yarıştırıp konuyu sıdık yarışına cevirenlere laf yetiştirin benım tartışmayla aram yok benı biraz tanıyanda zaten insan küçümseyen biri olmadığımı ne kadar düzgün bi adam gibi adam olduğumu bilir benım karakterimi sorgulamak kimseye düşmez benim mılletin karakterini eleştiremiyeceğim gibi.Aykutuda tanımam etmem onlarada bi art nıyetim kötü nıyetim yok olamazda zaten.Birsürü mesaj yazılmış dalga nıteliğinde benim seviyem bellidir cevap yazmadım eğlenin dedim cunku uzatılıyor bende hiç umursamıyorum.Bu mesajıda küçük görme muhabbeti gectiğinden gökhan benı yanlış anlar diye yazdım cunku gökhanı severim hernekadar hayırdır mayırdır şeklinde konusma tarzını sevmesemde.Bu konuya son mesajım gayet acıklayıcı yazdığımı düşünüyorum.Konuyu 1 mesajla daha kirlettiğim için üzgünüm,herkeze iyi forumlar.
neyse gençler konu dağılsın..bende başka bı konuya barmak basim başlık yannış olmuş ej9 olacak ek deıl :D
bakın ben kımseyle tartışmam bu sitede ben bu sıteye cem kardeşim sayesınde üye oldum...ve şu izmir dışındaki tuma rkdaşlarlada gorüşmüşlüğüm var ve içten söluyorum hepsı cana yakın mutevazi insanlar gerçekten teşekkur ederıyorum.. fotolara gelince bız aykutla afedersın 1o ytl verıp yıkattık ya ben ıstesem onu elımlede yıkardım aykut oraya makarasına yazmış..
barancım sana hayırdır kelımesını sen babayıgtlık arıtslık anlamışın..ama aramızdakı samımıyetten bunu nasıl cıkardın..benım sana kızdıgım ınta hangı urun kullandınız demen kullanmadım ya bıldıgın arap sabunuyla yıkattık tertemız oldu yanı orda bı ezme durumu olmuş..ben karşıyım onlara hiçbirmiz anamızın karnında sonak .meg dogmadık artık laflarımızı bılerek konuşalım okadar sınırlendımkı 4 mod arkadaşa konuyu kaldırmalarını rca ettım çok önemlı deıl fotolar abartmanın anlamı yok hayat devam edıyor...
Aynen bencede uzamasın. :) Gökan abi ben şahsen çok eğlendim akşam, önemli olan bu:icon_tup::)
kırmızı saxo vardı degılmı sende onceden...aracın guzelms kazasız belasız....hayırlı olsn... bırde ön eki nerden bulabılırım bende??