cheers Nickli Üyeden Alıntı Fotoğraflar için ARDA kardeşime çok teşekkür ederim. Araçlar biraz pis Güzel bir ciladan sonra daha ıyı fotoğraflarınıda çekicez Antalya'da genelde Kemer'de oluyordu araç belki o yüzden görmemişsindir Teşekkürler Kamer saolasın Bugün çektik Mustafa Erken kaçmasaydın çekerdik beraber Saolasın İzzet. Sen dönünce haber ver görüşelim Kaç kere geldim be insafsız sen yoktun Haftasonu bi Ümitköy yapalım olmadı Cem'in orda çay muhabbeti yaparız olurr bana uyar
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
maşAllah çok güzeller kazasız belasız olsun...
Can bana satsana tayyarı iki arabada çok güzel... kazasız belasız...
ARDA_E Nickli Üyeden Alıntı yorum yapan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim Bende çok teşekkür ederim
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Can bana satsana tayyarı iki arabada çok güzel... kazasız belasız... Tmm gel anlaşalım Mustafa da sırada haberın olsun hahahaha
cheers Nickli Üyeden Alıntı Tmm gel anlaşalım Mustafa da sırada haberın olsun hahahaha bir kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alır
Hayırlısı olsun
kwanc Nickli Üyeden Alıntı cok guzel masallah jantlar 16mı 17mı? 17 kardeşim
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Arda basıklığıda cok güzel daha basma teşekkürler,basmam artık zaten
arda ve can kazasız belasız 2 aracada, maşaallah
Teşekkürler.
cheers Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler. aynen ))
ARDA_E Nickli Üyeden Alıntı bana dediysen çok yanılırsın canım yerden çekildği için öyle duruyor biraz bak direk yandan olmuş olmuş yeterli bu
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları