Yaw bu top aynalar ile kulağı kesik dobermanlara benziyo bu 106 lar )))
Maşallah tertemiz kazasız belasız
Yaw bu top aynalar ile kulağı kesik dobermanlara benziyo bu 106 lar )))
Maşallah tertemiz kazasız belasız
Zaman + sabır denklemiyle daha iyi sonuçlar doğacaktır
öğüt veya ders vermek haddime düşmez yanlış anlamafakat iyi fotoğraf çekmek için ilk başta çok fazla fotoğraf görmek gerekir.. yabancı tuning sitelerindeki fotoları incelemeni tavsiye ederim..çok farklı çok değişik fikirler olabiliyor.. Sağ yandan çekilen fotoğraflarda arabanın sol kapısı (şöför mahali) renk olarak biraz değişik çıkmış belki photoshoptandır yada benim gözüm yanılıyor ama pek anlayamadım..
Ellerine sağlık 4x4 serisini bekliyoruz..
az önce gezdim 1-2 yer 4x4 için çekim yerimide hazırladımyarın akşam çekimleri yapıcam ama hala karar veremedim
Range sport 3.6 V8 mi
Range classic mi
yoksa Discovery mi![]()
sezo reklam yapmarange falan gerek yok, bul bi kuş serisi kartal doğan şahin çek kardeşim sanatı görelim arabayı değil
![]()
şaka bi yana, ilk deneme için fena sayılmaz fotoların.kolay gelsin kardeşim
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
ya ben bu arabanın egzoz sesine hastaydım yeni sahibi egzozu sökmüş herhalde sezai abi ellerine sağlık başlangıç için güsel fotolar 4x4 ü de bekliyoruz
egzosluydu zatende çevirmelere çok takılıyoduk, söktürdük.
dün bi kalkış yaptık o yüz6 2.5 boy geçti beni![]()
sezai bence discovery olsun arazide foto çekiceksenhatta açık renkli bi disco varsa birazda çamur bulaştırınca süper olur
![]()
arazide disc. olmalı bencede özgür.
ancak şuan şirket içinde çekicem. yerlerimde hazır. sanırım range sport ve range classic aynı anda çekicm![]()
Tatlı denemelerin ardından çekilen güzel kareler![]()
Veryyyyyy Niceeeeeeeee
ucagı dun kayserıye gıderken hawalandıgımda gordum tam yerı nerde acabaa bnde orda foto cekmek ıstıoorum da![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)