Şimdiye kadar yayınlamış olduğum tüm fotoğrafları bir araya toparlayım istedim, görsel olarak biraz daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum. Umarım yeni görenler de beğenirler...
![]()
Şimdiye kadar yayınlamış olduğum tüm fotoğrafları bir araya toparlayım istedim, görsel olarak biraz daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum. Umarım yeni görenler de beğenirler...
![]()
www.evrenakdag.com | En güzel ve özel fotoğraflar için doğru yer!
(Bir kaç ay sonra otomobil fotoğraflarıyla da karşınızda)
Gerçekten çok güzel fotoğraflar ama bu araçları nerede bulup da fotoğraflarını çekiyorsunuz biz trafikte bile görmüyoruz böle arabaları![]()
Teşekkür ediyorum, beğenmenize sevindim.
Bazı bağlantılarımı kullanarak çekebiliyorum ben de, genelde trafikte olmayan araçlar fotoğraftakilerin bir kısmı zaten.
Teker teker yorumların hepsini okudum, fotoğrafları inceledimÖncelikle denklanşörünüze sağlık !
Ama genel olarak HDR tonlama seziyorum ve bazı karelere tabiri caiz ise "fazla" gelmiş . Harici olarak favorim ilk sayfadaki MUSTANG
Kesinlikle o fotoğrafta zirve yaptığınızı düşünüyorum diğer fotoğraflarınıza nazaran. Bir şey daha eklemek istiyorum, aşağıda paylastığım fotoğrafta direksiyonu odak alıp göğüsü blur'laştırması bence (-) olmuş. O göğüs netliği hakeder güzellikte bence
Takipteyim
![]()
Konuya bu kadar zaman ayırmış, incelemiş ve yorum yazmış olmanıza çok sevindim, teşekkür ediyorum.
Yorumlardan da hatırlayacağınız üzere sert kontrastı, renk doygunluğunu, keskin hatları çok severim fotoğrafta. Benim için uygun olan mesela sizin için fazla gelmiş olabiliyor ona maalesef herhangi bir çözüm yolum yok takdir edersiniz fotoğrafları düzenlerken önce benim hoşuma gitmesi gerekiyor. Zevklerim ve tarzım zaman içinde değişiyor o da ayrı bir konu, o yüzden zamanla fotoğrafların tarzı daha farklı bir yöne kayabilir. Ama şimdilik bu şekilde gidiyor
Alıntı yaptığınız fotoğrafta direksiyonun net olmasının aslında belli bir sebebi var. Şöyle açıklayım: Çekmiş olduğum açıdan dolayı küçük göstergelerin hiç bir detayı gözükmüyor. Büyük göstergelerde de rakamlar okunmalarına yetecek kadar netler. Dolayısı ile yapısını çok beğendiğim direksiyonu öne çıkarmak çok daha mantıklı geldi bana. Hiç bir detayı göremeyeceğiniz nesneleri netlemektense tüm detayını görebileceğiniz nesneyi netlemek çok daha iyi diye düşünüyorumBilmiyorum anlatabildim mi?
Takip etmenizden ayrıca çok memnun olurum. Teşekkürler...
Bayadır paylaşım yapamadım hayat koşturmacasından, ufak bir güncel diyelimZaten şu vakti bir bulabilsem bir facebook grubu da kuracağım ama işte... Hayırlısı bakalım!
![]()
Aylar önce açmayı düşündüğüm facebook sayfasını daha yeni açma imkanı buldum. Takip, beğeni, yorum ve eleştirilerinizi beklerim...
https://www.facebook.com/evrenakdagautomotive
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)