mükemmelsiniz !
53 AS çok çok hoşuma gidiyo zaten.. bende rizeliyim ondan mı bilmiyorum![]()
Masallah masallah, tripodu bende adamın ama yine döktürmüs
Sutinin araba cok güzel masallah, 2 kisiye aldıramadım puntoyu satıp ben alcam az kaldı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
çok beğendim.tebrik ederim, güzel çekimler ve güzel 2 adet gc8
genel olarak başlayayım:
havanın kapalı olması renk ve kontrast açısından dezavantaj.
hava böyle olunca gece çekimlerine ağırlık vermek iyi bir alternatif olurdu.
daha önceki fotoğraflarınızda mekan seçimleriniz çok daha iyiydi; burda özensiz olmuş.
otomobil çekimlerinde işin %50 si doğru mekanı seçmek.
ağaçlar güzel bir etki verebilirdi fakat geri kalan görüntü çok kötü. arka tarafda beyaz kasalı bir araç ve üzerinde bir adam, dikkati dağıtan unsur oluyor. renksiz donuk bir gökyüzü
netlik ve çekim açısı güzel, aracın fotoğrafın büyük bir bölümünü kaplıyor olması ile bu sefer arka kısımdaki o dikkat dağıtan öğeler pek göze çarpmıyor.
daha güzel bir kare olmasını engelleyen ise araç üzerindeki yansımalar. Tolga gündüz de söylediğim gibi polarize filtre yardımı ile bunun önüne geçebilirdin. tabi polarizeyi takınca bir kaç stop daha düşük bir hız seçmen gerekebilirdi ama gündüz olduğu için sanırım yine elde çekimi engellemezdi. belki netlikden biraz kayıp verir. ama poster basmayacaksan bu da o kadar büyük problem yaratmaz.
gökyüzü renk kontrast hiç biri kalmamış burda. bayrakda kesik olarak alınmış kadraja, bayrak değil farklı bir nesne dahi olsa kesik olması pek hoş olmaz.
bu araçda alt kısımda göreceğimiz ilgi çekici fazla da birşey yok bence, o nedenle bu kadar alçaktan bir çekim yerine biraz daha yukardan daha iyi olur.
böyle bir havada en doğru tercih siyah beyaz çalışmak olurdu. burda hafiften scoop u görsek ve ön lastiği bu kadar sıkıştırmasan kadraja daha iyi olurdu.
renk ve bakış açısı olarak bu çekiminde en beğendim fotoğraf.
araç üzerinde biraz netlik problemi var sanki. odaklamayı araca değilde sol kısımda bitki üzerinde bir noktaya seçmişsin gibi. belki de yanılıyor olabilirim.
sadelik açısından güzel. fakat yine renksiz gökyüzü, renksiz donuk bitkiler.
arka planda yerdeki poşetler, at ve bina yine dikkati dağıtan unsdurlar. başka bir mekanda bu at tamamlayıcı unsur olabilirdi hatta fotoğrafın etkisini beygir gücü gibi çağrışımlarla arttırabilirdi. fakat kötü bir mekan, dikkat dağıtan unsurlar ve ot yiyen bir at fotoğrafın gücünü azaltmış.
son olarak Tolga bence imzandaki yazı karakterini değiştirmelisin.
detay çekimleri seviyorum sanırım. çektiklerin içerisinde en beğendiğim.
(yukarda yazdıklarım kendi fikrimdir, arkadaşlar ise fotoğraflarını takip ettiğim kimseler, onların daha da iyi çekimler yapmalarını isterim, umarım kimse kırılıp darılmaz)
Ellerinize sağlık Brolar gzl kareler yakalamışnız gene .
bi şu yeni impreza ya bakıyorum bide buna resmen katliam ya![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
en güzel kasa bu bence yeniyi geç zaten 2002 ve 2005 de bu kadar orjinal durmuyor.. sadece keşke piyasası düşmeseydi
çekimler güzel, araçlar güzel maşallah.
herşey harika maşallah![]()
Çok güzel ve yapıcı eleştiriler, herkesin çekimlerinde dikkate almasında fayda var
Bu fotoğraflarla alakam olmamasına rağmen kendi adıma teşekkür ederim.
Fotoğraflar ve arabalar da çok güzel gerçekten
(Mavinin jantlar advan değil herhalde di mi? Gerçekten çok iyi bir seçim bence, markası ve modeli nedir?)
vay vay kardesım ellerıne saglık harıka cekımler gercekten : )
arabalarda cok guzeller masallahı var 2 sınınde : )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)