Maşallah Ceyhun herşeyiyle çok güzel bi araç.geçen gün antalyada gördüm.sesi ve gidişi gayet tatminkar.kazasız belasız günler
Maşallah Ceyhun herşeyiyle çok güzel bi araç.geçen gün antalyada gördüm.sesi ve gidişi gayet tatminkar.kazasız belasız günler
Her rengi ayrı güzel bunların maşallah..
Amblemleri nereden temin ettiniz acaba?
ebayde rahatca bulursun 7li set olanı 4 jant- ön arka logo ve direksiyon
http://www.ebay.com/itm/K-Logo-Emble...d5502c&vxp=mtr
1881 - 193∞
Elimden geldiğince güzel kareler çekmeye çalıştım.Çok teşekkür ederim herkese![]()
Çok güzel ve farklı bi araç bencede.Çekimlerde çok zevk aldım her ne kadar kısa sürsede.Yürümesi çok çok iyi olmasada tatminkar bence...
Teşekkür ederim samet eline sağlık çekimler için. Çok çok iyi kime göre bilmiyorum tabiki ancak bana yetiyor size yetmeyebilir tabikiAmblemleri ebayden aldım kalitesine göre sınıflandırılıyor. Kaputa şerit olayında berkan varsa resim ekleyebilirsen yorum alalım bende sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
Güle güle kullan bro kim ne derse desin güzel aracın.Şeriti flanda unut bence hiç bozma bu halini...
Valla bende yeni ppro ceed sahibi olarak gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bir araç. Gt de kullandım başka bir keyif. Kesinlikle piyasada daha fazla yer edinmesi gereken araçlar. ..
Maşallah araca. Kazasız belasiz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)