Harika görünüyor gerçekten. Biraz daha detaylı bilgi ve fotoğraf alabilir miyiz? :)
Printable View
Harika görünüyor gerçekten. Biraz daha detaylı bilgi ve fotoğraf alabilir miyiz? :)
Maşallah. Araç gerçekten çok özel, güle güle kullanın.
İzmir Karşıyakada uzun yıllar kullanıldı aynı kişi tarafından. Daha sonra ne kadar el değiştirdi bilmiyorum ama güzel arabadır.
Yüksek hali daha güzel, maşallah.
Rengi gerçekten çok güzel güle güle kullanın. Cam filmleri normal filmlere göre daha parlak sanırım onlar da çok güzel duruyor.
Airle alakalı bir sorum olacak. Aracı normalden daha yüksek hale getirebiliyormuyuz? Yani hafif araziye girince işe yarıyor mu bu air sistemi ?
Çok şanslısınız, maşallah kazasız belasız.
Mercedes sevdalılarını görünce mutlu oluyorum :) ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, maşallah
2 3 gün önce yeşilköt manzaranın otoparkında gördüm 1 dk hareket edemedim :) mahşallah araca çok güzel olmuş
maşallah daha yakışıklı nasıl olunabilir di ki
Şahaneymiş gerçekten. Maşallah, kazasız belasız. Air konusundaki olumsuz yorumlara katılıyorum, ısınamadım bir türlü ben de, tercih tabi. :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin.USA bagaj ile son nokta koyulabilir ama arabada degisen boya takintiniz yok ise :)
Liseye giderken mahallede ağzımı sulandıran bir arabaydı. O zamanlardan xenon farlı falan :D anılarım canlandı :)
Maşallah;soluksuz baktım resimlere..
İç kısmın resimleri var mı? Birde motor hakkında detay verebilirseniz çok iyi olur..
Uzun süre foruma giremememden ötürü yazılan cevapları görmemiştim hakkınızı helal edin :)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederiz :)
Saolasın kankacım :)
teşekkürler
Çok teşekkürler :)
Valla bizde vurulduk :D teşekkür ederiz
teşekkürler
Amin cümlemize teşekkürler
Amin teşekkürler cümlemize :)
Teşekkürler , şöyle diyim aracın davlumbazlarına kadar zaten spor süspansiyon olduğu için fabrikadan buna uygun çıkmış opsiyonel listesinide ekleyeceğim , yani arabayı dip düşürdüğümüzde bile hiçbir yere sürtmüyor gitmeğiniz sürece tabi bu göreceli bi kavram , zarar vereceğini düşünsem zaten böyle bi arabaya eziyet çektirmem :)
teşekkürler
Teşekkür ederiz abicim ,
Abi araba sadece kasa olarak komple C43, motor 2.0
teşekkürler
Tabi aynen dediğiniz gibi , artık normal üretimden çok yenilerde hep AMG çıktığı için göz alıştı, bunlar resmen değerli klasikler arasına girdi diyebiliriz çok teşekkürler :)
Teşekkürler , açıkçası gerçekte görmenizden taraftarım fikriniz eminm değişecektr :)
teşekkürler
teşekkürler motor 2.0
Teşekkürler resimleri çektikçe ekleyeceğim :)
Çok teşekkürler
Teşekkürler , evet arabanın güzel ve ehli kişilerden mazisi var uygun zamanda yazacağım ,
:) teşekkürler olsun ayarı bizde olmasıda güzel değilmi :D
Teşekkürler evet filmleri özellikle aynalıya yakın yaptırıyoruz kendi araçlarımızda hep ,
açıkçası bu fabrika çıkışı zaten spor süspansiyonlu bi araç olduğu için normalden 4-5 parmak daha yükseğe çıkıyor air süspansiyon ile , ondan fazlasıyla işimize yarıyor bu araçta
:) Yıldız candır çok teşekkür ediyoruz , Allah imkan verdikçe yıldızdan devam inşAllah :)
Teşekkürler :D gün içinde zaten araba hep oralarda
Olsun bu araçta hevesimizdi zararda vermedik :) ondan dolayı birazda hevesimizi alalım dedik teşekkür ediyoruz :)
:) teşekkürler amin cümlemize USA bagajımız geldi şuan üstünde :) resimleri ekleyeceğim , bu model heleki böyle bi arabada ne kadar doldurursanız okadar iyi değişen boya hiç önemli değil :)
:D valla güzel anıları kalmış birkaç kişiden daha güzel yorumlar duyduk olsun , yabancıda değil artık en azından :D , tabi farlar halen xenon orjinal
teşekkürler :) ,
Resimleri birkaç işleminden sonra ekleyeceğiz motor 2.0 :)
Evet parçaları toplamaya devam ediyoruz arkadaşlar :) , USA kare plakalı bagajımız geldi rengini bile değiştirmeden taktık :D , şimdi ön için orjinal kare plakalığını siparış ettik oda gelecek , amerikan 5 çizgi ön panjurumuzda geldi sonrasında ön tampon ve bagajı boyatıcaz böylece komple aracı USA görünüme kavuşturucaz , yorumlarınızı bekliyorum iyi seyirler :)
http://i.hizliresim.com/O3ovZP.jpg
Renk donanım çok iyi, ben de air'siz halini beğenenlerdenim.
alman arabasını amerikan yapmak ? bilemedim siz beğendiyseniz tabi sorun yok
İyi günlerde kullanın, istanbulda da bir adet kırmızı amg görmüştüm motor sesi ve gidişi mükemmeldi :)
basarılı Allah kaza bela vermesın arkadasım