Harika görünüyor gerçekten. Biraz daha detaylı bilgi ve fotoğraf alabilir miyiz?![]()
İzmir Karşıyakada uzun yıllar kullanıldı aynı kişi tarafından. Daha sonra ne kadar el değiştirdi bilmiyorum ama güzel arabadır.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Rengi gerçekten çok güzel güle güle kullanın. Cam filmleri normal filmlere göre daha parlak sanırım onlar da çok güzel duruyor.
Airle alakalı bir sorum olacak. Aracı normalden daha yüksek hale getirebiliyormuyuz? Yani hafif araziye girince işe yarıyor mu bu air sistemi ?
Mercedes sevdalılarını görünce mutlu oluyorumALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, maşallah
.
2 3 gün önce yeşilköt manzaranın otoparkında gördüm 1 dk hareket edemedimmahşallah araca çok güzel olmuş
maşallah daha yakışıklı nasıl olunabilir di ki
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şahaneymiş gerçekten. Maşallah, kazasız belasız. Air konusundaki olumsuz yorumlara katılıyorum, ısınamadım bir türlü ben de, tercih tabi.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Maşallah Allah kaza bela vermesin.USA bagaj ile son nokta koyulabilir ama arabada degisen boya takintiniz yok ise![]()
Liseye giderken mahallede ağzımı sulandıran bir arabaydı. O zamanlardan xenon farlı falananılarım canlandı
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Maşallah;soluksuz baktım resimlere..
İç kısmın resimleri var mı? Birde motor hakkında detay verebilirseniz çok iyi olur..
Uzun süre foruma giremememden ötürü yazılan cevapları görmemiştim hakkınızı helal edin
Teşekkürler
Teşekkür ederiz![]()
Saolasın kankacım
teşekkürler
Çok teşekkürler
Valla bizde vuruldukteşekkür ederiz
teşekkürler
Amin cümlemize teşekkürler
Amin teşekkürler cümlemize
Teşekkürler , şöyle diyim aracın davlumbazlarına kadar zaten spor süspansiyon olduğu için fabrikadan buna uygun çıkmış opsiyonel listesinide ekleyeceğim , yani arabayı dip düşürdüğümüzde bile hiçbir yere sürtmüyor gitmeğiniz sürece tabi bu göreceli bi kavram , zarar vereceğini düşünsem zaten böyle bi arabaya eziyet çektirmem
teşekkürler
Teşekkür ederiz abicim ,
Abi araba sadece kasa olarak komple C43, motor 2.0
teşekkürler
Teşekkürler
Tabi aynen dediğiniz gibi , artık normal üretimden çok yenilerde hep AMG çıktığı için göz alıştı, bunlar resmen değerli klasikler arasına girdi diyebiliriz çok teşekkürler
Teşekkürler , açıkçası gerçekte görmenizden taraftarım fikriniz eminm değişecektr
teşekkürler
teşekkürler motor 2.0
Teşekkürler resimleri çektikçe ekleyeceğim
Çok teşekkürler
Teşekkürler , evet arabanın güzel ve ehli kişilerden mazisi var uygun zamanda yazacağım ,
teşekkürler olsun ayarı bizde olmasıda güzel değilmi
Teşekkürler evet filmleri özellikle aynalıya yakın yaptırıyoruz kendi araçlarımızda hep ,
açıkçası bu fabrika çıkışı zaten spor süspansiyonlu bi araç olduğu için normalden 4-5 parmak daha yükseğe çıkıyor air süspansiyon ile , ondan fazlasıyla işimize yarıyor bu araçta
Yıldız candır çok teşekkür ediyoruz , Allah imkan verdikçe yıldızdan devam inşAllah
![]()
Teşekkürlergün içinde zaten araba hep oralarda
Teşekkürler
Olsun bu araçta hevesimizdi zararda vermedikondan dolayı birazda hevesimizi alalım dedik teşekkür ediyoruz
teşekkürler amin cümlemize USA bagajımız geldi şuan üstünde
resimleri ekleyeceğim , bu model heleki böyle bi arabada ne kadar doldurursanız okadar iyi değişen boya hiç önemli değil
![]()
valla güzel anıları kalmış birkaç kişiden daha güzel yorumlar duyduk olsun , yabancıda değil artık en azından
, tabi farlar halen xenon orjinal
teşekkürler,
Resimleri birkaç işleminden sonra ekleyeceğiz motor 2.0![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Evet parçaları toplamaya devam ediyoruz arkadaşlar, USA kare plakalı bagajımız geldi rengini bile değiştirmeden taktık
, şimdi ön için orjinal kare plakalığını siparış ettik oda gelecek , amerikan 5 çizgi ön panjurumuzda geldi sonrasında ön tampon ve bagajı boyatıcaz böylece komple aracı USA görünüme kavuşturucaz , yorumlarınızı bekliyorum iyi seyirler
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
alman arabasını amerikan yapmak ? bilemedim siz beğendiyseniz tabi sorun yok
İyi günlerde kullanın, istanbulda da bir adet kırmızı amg görmüştüm motor sesi ve gidişi mükemmeldi![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
basarılı Allah kaza bela vermesın arkadasım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)