Galiba bu işi yavaş yavaş öğreniyoruzEllerine sağlık kardeş gitmiş kadar olduk...
Galiba bu işi yavaş yavaş öğreniyoruzEllerine sağlık kardeş gitmiş kadar olduk...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Keyifli olmuş ama 3-5 araç haricinde her gün yollarda görebileceğimiz araçlar, umarım ilerleyen senelerde daha renkli görüntülere sahne olur.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Siyah polizei yazan şahinin başka fotoğrafları var mı cok hoşuma gittiEllerinize saglik gitmiş kadar olduk
emeğine sağlık çok güzel fotoğraflar.polizei yazan tofaş'a bende hasta oldum maşallah (Y)
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Eline sağlık çok güzel kareler ortaya çıkmış. Çok güzel araçlar var, istanbul'da da artık böyle bir organizasyon yapılmalı artık. Tabiki profosyonel olmak şartıyla![]()
Emeğine sağlık hocam. Fotoğraflar çok güzel olmuş. EG beni bitirdi valla 10 dakika baktım sanırımBirkaç seneye bizimde avrupa fuarlarından eksiğimiz kalmaz sanırım. İlerleyen zamanlarda daha profosyonel bir organizasyonda tüm Türkiyeden özenle seçilmiş araçların sergilenmesini ümit ediyorum. Memleketimizde özenle hazırlanmış birçok gözbebeği bulunuyor. Tamamı bir araya getirildiğinde dillere destan bir organizasyon olacaktır.
Helal olsun çok güzel araçlar varmış. Gurur duydum tekrar trabzonumdan![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)