Çekimler iyi olmuş eline sağlık
Araçlarda iyiymiş baya
eyw kardeşim tadımlık olmuş fotolar ama fuar bomba görünüyor videolarında bi sıkıntı var acılmıyor bilgin olsun keyifli forumlar![]()
Sağolasın abi, geçen sene ki organizasyon çok kontrolsüzdü bu sene ki daha iyiydi o konuda.Gün geçtikçe ilerleme kaydediyoruz
Çok teşekkürler.Eg'nin olduğu kısım kalabalıktı pek çekmeye fırsat bulamadım ciddi güzel bi araç.İnşallah dediğiniz bi şekilde organizasyona şahit oluruz
Eyvallah abi sağolasın.Seneyi merakla bekliyoruz
Sağolasın toprağım![]()
maşallah araçlara da organizasyona da, daha önce çevremde başka fuarların aksine daha profosyonel ve yaratıcı olmuş.
Yukardaki postta bi arkadaşın yazdığı gibi,öğreniyoruz galiba bu işi![]()
Süper bir organizasyon olmuş çok beğendim fırsat bulursam seneye katılmayı çok isterim. Fotolar için çok teşekkürler kardeşim sayende gezmiş kadar olduk.
Su trabzonlular cok yaratici adamlar ya harika araçlar bizim samsundan az arac gitmis şaşırdımarkadaşım seninde eline sağlık guzel kareler çekmişsin
![]()
Pug love
Eline sağlık kardeşim, fotoğraflar ve video çok güzel olmuş.Bu seneki organizasyon gerçekten de çok güzel oldu, inşallah bundan sonra da daha iyiye giderek devam eder.Bu arada benim arabaya foto cekmemişsin darıldım Kuzenin ambulansı cekmişsin en azından.![]()
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
Hactbak Sunrooflu Bordo Megane 2 jantlı bir clio varmı acaba bu buluşmada ?
Emeginize saglik guzel organizasyon olmus
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)