bu alkolik partiye beni çagırmayan bazı arkadaşlar ismi lazım değil baş harfi sezai :) 4 harften oluşan baş harfi Y olan kelimeyi armağan ediyorum....
Printable View
bu alkolik partiye beni çagırmayan bazı arkadaşlar ismi lazım değil baş harfi sezai :) 4 harften oluşan baş harfi Y olan kelimeyi armağan ediyorum....
ahaha bundan sonrada kalkıp senle geldm işte gürsellere gittik :D
aferin çözmüşün beni :D
ahuauha sonunda beni anlayan birileri çıktı :D
gel bro gel valla aradık senide gece wiski için tekrardan tşk ler :D
yekta & görki bi daha erken kaçarsanız sizi berkanokan a havale ederim ona göre :)
Lafı olmaz Eri, duty freeler feda olsun
Bu sefer daha erken saatte gidelim :)
bana uyar ne zaman isterseniz .. bu sefer balık alalım mı rakı&balık spec ?
oo balıkta fena olur :) hem et hem balık yaparız daha zengin olur menü :)
kardeşim herkes senin gibi çalışmıyor öğrenci işi olsun istavit spec :D
bro lar menü için derimki ..
yemek : lüfer çoban salata rakı ...
yemekten sonra atıştırma muhabbet için : beyaz peynir karpuz , çiğ köfte , ezme , amerikan salatası , mercimek köfte ,mideye dolma , zeytinyaglilar, kizartmalar , bilimum , arnavut ciğeri, barbunya plaki ve patlıcan çeşitleri vs vs vs tüm mezeler :D ve gene rakı ...
rakı day olsun :D
nası olur :D ?
cumartesi görüşelim:)
kaan acıktım lan öyle bi yazmışınki :D ok uyar herkesin midesi buna müsait zaten, çöp kovası gibiyiz.. :hahaha: bu seferde böyle olur :) Sezai kardeşim pişirir balıkları bi güzel mangalda ;)
meze işi falan kolay direk migrosdan alınır, selimpaşada benim midyecim var taze mis gibi yapıyor, güzel olur :)
Midye dolmamı öff :D
Bana uyar her türlü :)
Yalnız öyle bir menü yazmışsın ki harbi diyorum rejimde olduğuma bin pişman ettin beni :D
Hayattan soğudum :D
bu c.tesi bir önceki sayfalardaki mesajlarına ithafen gelcem diyen Erel, Ramcho, Sinan, Sülüman ve Speedman başta olmak üzere arzu eden herkesi bekliyoruz, lafta kalmasın ;)
Abi gel demesine gel diyorsun da :D
İzmitten kalkıp oraya gelmem biraz uzak kaçıyor..Arabam olsa amenna..
İstanbulu hiç bilmiyorum birde o sorun.Yani otobüsle gelsem ordan nereye hangi otobüse bincem hiç bilmem :)
+ Cumartesi iş görüşmesine gidicem inşallah olur :)
Ama fırsat bulduğum ilk anda atlayıp gelicem beni alırsınız artık otogardan :D
Ağırlayın beni :D :p
ben gökana izmirden burayı tarif ettim sana da izmitten tarif ederim sanırım :) sen geleceğin zaman haber edersen, bir şekilde ayarlarız sorun olmaz ;)