bu alkolik partiye beni çagırmayan bazı arkadaşlar ismi lazım değil baş harfi sezai4 harften oluşan baş harfi Y olan kelimeyi armağan ediyorum....
bu alkolik partiye beni çagırmayan bazı arkadaşlar ismi lazım değil baş harfi sezai4 harften oluşan baş harfi Y olan kelimeyi armağan ediyorum....
ahaha bundan sonrada kalkıp senle geldm işte gürsellere gittik
aferin çözmüşün beni
ahuauha sonunda beni anlayan birileri çıktı
gel bro gel valla aradık senide gece wiski için tekrardan tşk ler
yekta & görki bi daha erken kaçarsanız sizi berkanokan a havale ederim ona göre![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bu sefer daha erken saatte gidelim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bana uyar ne zaman isterseniz .. bu sefer balık alalım mı rakı&balık spec ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
oo balıkta fena olurhem et hem balık yaparız daha zengin olur menü
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
kardeşim herkes senin gibi çalışmıyor öğrenci işi olsun istavit spec![]()
bro lar menü için derimki ..
yemek : lüfer çoban salata rakı ...
yemekten sonra atıştırma muhabbet için : beyaz peynir karpuz , çiğ köfte , ezme , amerikan salatası , mercimek köfte ,mideye dolma , zeytinyaglilar, kizartmalar , bilimum , arnavut ciğeri, barbunya plaki ve patlıcan çeşitleri vs vs vs tüm mezelerve gene rakı ...
rakı day olsun![]()
nası olur?
kaan acıktım lan öyle bi yazmışınkiok uyar herkesin midesi buna müsait zaten, çöp kovası gibiyiz..
bu seferde böyle olur
Sezai kardeşim pişirir balıkları bi güzel mangalda
![]()
meze işi falan kolay direk migrosdan alınır, selimpaşada benim midyecim var taze mis gibi yapıyor, güzel olur![]()
Bana uyar her türlü![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yalnız öyle bir menü yazmışsın ki harbi diyorum rejimde olduğuma bin pişman ettin beni
Hayattan soğudum![]()
Serdar TURGUT
bu c.tesi bir önceki sayfalardaki mesajlarına ithafen gelcem diyen Erel, Ramcho, Sinan, Sülüman ve Speedman başta olmak üzere arzu eden herkesi bekliyoruz, lafta kalmasın![]()
Abi gel demesine gel diyorsun da
İzmitten kalkıp oraya gelmem biraz uzak kaçıyor..Arabam olsa amenna..
İstanbulu hiç bilmiyorum birde o sorun.Yani otobüsle gelsem ordan nereye hangi otobüse bincem hiç bilmem
+ Cumartesi iş görüşmesine gidicem inşallah olur
Ama fırsat bulduğum ilk anda atlayıp gelicem beni alırsınız artık otogardan![]()
Ağırlayın beni![]()
![]()
Serdar TURGUT
ben gökana izmirden burayı tarif ettim sana da izmitten tarif ederim sanırımsen geleceğin zaman haber edersen, bir şekilde ayarlarız sorun olmaz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)