Alaycı yaklaşan arkadaşların cevaplardan çok, Sadık'ın verdiği cevaplara koptum.
Kan senin damar senin Sadık, gönlünce yap kardeşim.
Bence de güzel olmamış ama ileride trend olursa da şaşırmam ;)
Printable View
Alaycı yaklaşan arkadaşların cevaplardan çok, Sadık'ın verdiği cevaplara koptum.
Kan senin damar senin Sadık, gönlünce yap kardeşim.
Bence de güzel olmamış ama ileride trend olursa da şaşırmam ;)
Sadık tampon alt kısmını ve Cooler siyaha boya hem daha sert durur hem kamuflaj yapmış olursun bence bi düşün
Sadık, bende 1.4 hdi modifiye etmiştim bir zamanlar. Hiç bunlara gerek yoktu. Orj cooler yeterli. O cooler sök sat gelen parayla methanol yap. Uygulama hakkında forumdan bilgi alabilirsin. Bence bir hareket yapmadan önce iki kere düşünmek lazım.
Hacim arttımı basınç düşer sadık, kaçak olmayabilir
Hayatta bazı şeylerin büyüğü iyidir...
:D cok iyi olmus
Ne cooleri bilmiyorum ama yatay ince uzun bir cooler var, 206da tam fanın altına oturuyor havayı kesmiyor çokda tatlı duruyor. Biraz sıkıntılı gibi böyle çok ortada korumasız kalmış. Polisler bomba var arabada diye bağlarlar şaşırmam.
Çok modifikli olmuş Ünal Turan görmesin akım olur :D
http://i61.tinypic.com/2whmux1.jpg
önemli olan boyu değil işlevi demeden edemeyeceğim...
Moruk ben sana arabaya intercooler tak dedim intercoolera araba tak demedim :))
Turbo tak diyenlere gelsin
https://lh5.googleusercontent.com/pr...E=w518-h284-nc
5-10 sene sonra bu fotoları görünce, aynı yorumları oda yapacaktır eminim kendi kendine ve yüzünde bir gülümseme ulan ne adammışım diyecektir
İlk sayfadaki At fotosu çok iyidi konuyu özetler gibiydi
Cooler 9lt
Özgüven 99lt
Bravo kardeşim tam gaz devam :)
Ama olmamış yani hem işlev hem görsel olarak.
Allah'ını seven xenon tak demesin !!
sadık kardeşim hep aklına ilk geleni araştırmadan yapıyosun harcadığın paraya evo alırdın be kardşeim bunu sende iyi biliyosun . birazcık sor başkalarına 9 lt ne demek ya o intercoolerla adamlar 500+ hp leri alıyo. ford focus 1.6 tdci takabilirdin ince uzun 5.5 litre ve 145 tl . sadece yazılım orjinal cooler big turbo ve nozzle la adamlar zaten 106 gti 306 gti geciyo keşke öyle bişiler yapsaydın bence sat cooler ı küçült karar yinede senin
Sadik simdi intercooler sök diyenlere gelsin diye bi konu acacak :D
konu project cars a taşınmalı
Allahtan cooler demisler baska bisey deseler ne olurdu hayal edemedim suan :D
sadık kardesım fethiyedeysen eger su efsane coolerı dunya gozuyle gormek ısterım :)
Allahını seven birşey sök,tak demesin lutfen :D
çok güzel olmuş bence, güle güle kullan.
sadık önemli olan boyutu değil işlevi
Ferruh abi gordu nasil abiii :-):-)
böyle değişik projeler site sakinleri tarafından hor görülsede sonradan böğrüne basıyor herkes :D
kazasız belasız Allah coolerinize zeval vermesin
gozlerımle gordum o coolera bi 206 daha baglanır :)
Sadık, mahsuru yoksa motordan alınan güçleri yazar mısın?
o değilde arabaya güzel bi kanat lazım... piyasadan bi araştır çıkma airbus yada boeing kanadı varsa :D