Farklı bi çalışma olmuş zevkler renkler tartışılmaz ama olmmaış gibi bide ters duruyo sanki cooler
Printable View
Farklı bi çalışma olmuş zevkler renkler tartışılmaz ama olmmaış gibi bide ters duruyo sanki cooler
Kendi capsini kendi yapmış :D
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/...c0&oe=556469CE
maşallah :) hard tune 206
İki sorum olacak
1.si coolerı kaputa takıcaktım kıyamadım demişsin . Kaputa cooler koymandakı amacın ne ?
2.si 1.6tdci cooler ı kendıni göstermiyor demişsin . Senin bir coolerdan beklentin nedir?
Kimse sakın jant falan tak demesin bu adama. Olm naaptın vur demişler a. koymuşsun olayın. Basıncın düşmesi normal onun dışında cooler ne kadar büyükse o kadar iyi demek değil. Onunda bir oranı var. Yüksek devirde turbon düşmeye başladıkça havanın debisi de düşmeye başlıyor o yüzey alanı genişledikçe hava orada takılmaya başlıyor ve emme sadece gerektiği kadar çekiyor. Bi de hat ne kadar düz olursa verim o kadar artar sende bayağı bi kıvrım var. Bizimle değılsın.
ahuahau uygulama ayrı yorumlar ayrı keyifli, gülmekten çenem ağrıdı :D :D
farzet ki bu cooler hiç takılmadı :) :)
Sadık çok Cool(er) adamsın. Vesselam.
Darz deyilsın :D
Sadik.seni tanimama bu konudaki yorumlarin yetti kardesin kalbini sevdim sadik adamsin guzel insansin helal olsun sana seni.doguranlara !!!
sadıkcım gençsin heveslisin belli bazı konularını okudum, yorum yazmadım bu zamana kadar ama bilgi ve tecrüben kesinlikle yok ve olmadığı gibi bilenlerin fikirlerinede danışmıyorsun geliyorsun hop ben yaptım oldu diye birşey yok küçük bi intercoolerın sana getireceği artı böyle kaba saba bi intercoolerdan daha fazladır, sana tavsiyem bi iş yapmadan önce büyüklerinden bilenlerden alacağın bilgiler doğrultusunda iş yapman
Bence de olmamış ama bu adamın sakin tavırlarına ve cevaplarına hayran kaldım :D Helal olsun kardeşim valla ama cooler olmamış cidden :D
abi helal olsun sana,çok güzel yorumlar gelmiş.bundan sonra idolümsün,izindeyim:)
Arabanın önüne elektrik sobası takmışsın gibi :D
doğalgaz peteği gibi duruyo daha çok... kışın soğuk havada kalorifer ısıtmıyor diye bişey yok artık :D
Yazin ortasinda kisi yasatiyor :-P
Asıl sorun bence intercooler tak diyende
yıl sonunda EN'ler konusunda 2015 in en cool adamı olucaksın :D
Araba sanki basik her yerden yavas geciyorum :-D
Ulan sadik yazmayim diyordum da nasil bi cocuksun olm sen :)
Arabayi gectim sadigin gercek hayatta araba disinda da cok farkli bi yasantisi var. Manitalarla olan diyaloglarindan bahsetmiyorum bile. Insan misin lan sen :)
lan ben şimdi gördüm.
Seni gördükçe şükrediyorum sadık.
Cooler için gerekeni söylemişler :D
Ustteki iki arkadas bilerek boyle yorum yapmistir ciddiye almayin.
hocam keşke biraz ufağını taksaydın :)
Onun önüne bide vantilatör yakışır kardeşim
Sadık bir de arabayı NFS deki arabalar gibi boyatmalısın.
(Sonucu bekliyorum):slomo::slomo:
harbiden kaç yapıyor bende merak ettim kardeşim:)
http://images1.wikia.nocookie.net/__.../Big_turbo.jpg
Bence tavana da port bagajla böyle birşey lazım..:)
Yorumlarını takdir ettim. Mutluysan gerisi boş..:) Konuyu takipteyim
inşallah spoiler tak diye ısrar edenler olmaz olacakları düşünemiyorum bile.
Sadıkcım, kendin yapman, araştırman, kendince çözümler bulup uygulamanı her zaman taktir ediyorum. Olumsuz eleştirilerden moralinin bozulmamasını da ayrıca taktir ediyorum. Evet cooler çirkin olmuş, hatta belki de komple yanlış bir seçim olmuş. Ama bunu kendin yaptın sonuçta. Bu forumda bulunanların çoğunluğu zaten bu tip konuları çok iyi bilen, bu işten ekmek yiyen veya bu sektöre çok yakın olan insanlar. Dolayısı ile kendileri daha iyisini yapabileceklerinden dolayı bu denli eleştiriyorlar. Sen bu işi amatör olarak hobi amacı ile yapıyorsun. Her zaman ortaya güzel şeyler çıkmayabilir. Ama bu çıkmayacağı anlamına gelmez.
Tebrik ederim. Daha ileride daha güzel işler çıkartacağına eminim.