Cooler tak diyenlerden biri de benimSadık bu ne yahu
![]()
Kanka yana koydum plakayi. O yuzden biraz saga dogru cektim iceri hava alsin diye.
Tamponu kessem bu seferde fana carpicakti. Yarim bi duman testi yapicam nerde kacak var yok gorucem.. Biraz makyaji eksik onlari halledicem. Kaputa koyucaktik kesmek istemedim. Kendim yaptim zaten montajini . İyi ve kotu yorumlariniz icin tesekkur ederim.
Evo coolerı falan diyosan çok ucuz bişey değildir heralde. O paralara daha çok verim alabileceğin birşey takaydın keşke. Yine de zevk senin tabi. Allah kaza bela vermesin tekrardan
Coolera 206 taktim ben :-) mesele arabanin ates atmasi degil. boostta bir gecikme yok. Tamponu komple soktum , sifira sifir koysam fana carpiyor , radyator hava almiyor falan. boyle olsun gozume hos gelsin dedim. Ugrastim baya . Egzoz kaynagi disinda herseyini ben yaptim. Esnetik degil ama asi geliyor gozume. Ters taksam bu seferde cok dirsek kullanmak gerekicekti.bu yuzden boyle yaptim. iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim . Daha iyileri sizin olur umarim.
Elin Japonu 2.0 lt 280hp alete bu intercooleri koymus, sen 1.4 68hp araca chipli diye bu intercooleri takiyosun, goruntuyu gectim bu kismi baya mantikli olmuş devam
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Sen araban yurusun istiyorsun zaten gorsel bir derdin olmadi hic begendiysen kalsin boyle ise yaramasi onemli
Konuyu project cars a acsaydınız keşke coolerın arkasına araba imal edecek gibi haliniz var
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Yolda önde ki arabadan taş gelirse o zaman anlar arkadaş.
Abi boş ver takma milleti bençe olmuş hatta Star Wars taki beyaz askerlere benzemiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)