yakın çekim fotosunu inceledim de, boyası çıkınca geriye ne kalır merak ettim doğrusu... dev gibi bir kadın ve gundik bir surat
yakın çekim fotosunu inceledim de, boyası çıkınca geriye ne kalır merak ettim doğrusu... dev gibi bir kadın ve gundik bir surat
arabalar bahaen dıyosunuz yane![]()
www.honda-tech.com
Bu arada Scirocco'nun fotografini hic cekemedim dogru duzgun ama VW bu sefer kesinlikle muhtesem bir arac yapmis.. Kesinlikle gorulmesi lazim eger fuara yolunuz duserse..
Smart forTwo'nun ici de disardan gorundugunden cok daha genis..Bacak bacak ustune atarak seyahat etmek mumkun..
350Z Roadster'dan
![]()
lamborghini'nin beyazına kurban oliim![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
guzel bır tur yaşattınız vallahı buraya kadar baktıgım resımlere ama bende pazar gunu gıdıcem fuara nerde resım çekıcegımız anlaşıldı dermışım![]()
ılk sayfalardakı esmer hatunda ne buldunuz bende anlamadın sonradan wıde body yapılan arabalar benzıyo bencebkn. boobs
aha scirocco
![]()
elimdeki son fotograflari da paylasip bitiyorum..
yeni city' 1.4 100 hp olmus, otm. vites var, harika olmus eskisine gore..
accord'un sport gorunumlusu..orijinale +8 bin lira vererek bu gorunumde alabiliyorsunuz..
C5'i surungen yapmislar, harika olmus..
![]()
S200'in kasası değişecek mi??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)