Dragunoovv![]()
87/1
Acemilik manisa alaşehir 3 ay
Usta birliği Muş Merkez 10 Ay
Üst Bölgesi Bingöl / Genç 2 Ay
Mercedes Unimog Söforu Piyade Onbaşı
![]()
bingöl genç e bizde gidiyorduk göreve mertcan tıkama yapmaya pusuya genelde
vay be orada olduğunu bilmiyordum.
Failure is not an option.
bende ja_mer için 1.5 aya yakın çeşitli yerlerde görev yaptım. doğuda askerlik yapmış kadar oldum .aranızdan belki görüşmüş olduklarım vardır benden de bi kaç foto
şırnak-akçay
bingölden-muşa tren yolu araması
tunceli jandarma komandodan munzur vadisi
bingöl kiği- uh-1 den sonra çok hızlı bi alet0-100ü kaç bilen varmı
50 küsür model yaşlı cengaver
7.kolordu komutanlığı
![]()
[QUOTE=MeRtCaN;419398]87/1
Acemilik manisa alaşehir 3 ay
Usta birliği Muş Merkez 10 Ay
Üst Bölgesi Bingöl / Genç 2 Ay
Mercedes Unimog Söforu Piyade Onbaşı
95/4 17 ay aynı yerdeydık mertcanhani yeni resimleri yollıcaktın ..
![]()
7.kolordu komutanlığı
[/QUOTE]
vayy burası benm askerlık yaptıgım yer7 ncı kolordu
vay be yanndakıde benm torun ÜNAL)) pasanın koruma aracını soforu
) gercı pek araba kullamayı bılmes ama yınede vermsılerdı gorevı cocuga
ja_mer cıhazlarını sızmı takıyodunus daha oncede ? ben subatta bıtırıdım gercı dıyarbakırdakı gorevı karsılastıkmı acaba dıye sordum?
evet daha önce takılan da bize ait. mayıs haziran gibiydi benim gittiğimde. aralık ve şubatta da gitmiştim ama tem e gitmiştim o zaman.
Bunun belirli bir açıklaması yok. Genelde boy'unuzun son iki hanesine 30 kilo ekleyin, kilonuz bu rakamın üzerindeyse gidemiyorsunuz diyorlar.
Örnek: Boy 1.80 (Son iki hane yani 80'i dikkate alıyoruz)
80+30 = 110 (Şayet kilon 111 ise askeriye sağlık sorunlarından dolayı 1 sene tecil ediyor)
Bende bu aralar bu dertle uğraşıyorum. Alsalar da bir an önce yapıp gelsem. Ama biraz zor gözüküyor. Bu kiloyla malesef almıyorlar. Ne kadar geç gidersem o kadar zor olacağını biliyorum benim için. (Aile kurma, gelecek planı vs.) Bundan dolayı 1 haftadır askerlik şubesi ve askeri hastanelerde koşturuyorum. Oyaladıkça oyalıyorlar. 1 günde sadece boy kilo ölçtürüp 1 tane de imza attırabiliyorum. Sabah 11'de bekle diyorlar. Bekliyorum. Söyledikleri saatte gidiyorum ve bana diyorlar ki "Akşam 4'de gel boy kilo ölçümünü kaçırdın." Eeee kardeşim benim bu saatte gelmemi siz söylediniz... Daha neler göreceğim kim bilir![]()
Loading World's Best Magazine...
87\1
acemi:sivas 5.er eğitim
usta:70.mknz tug\istihkam savaş bölüğü Mardin
damperli man şöfürü
scanner bozuk olduğu için tarayamadım
görev icabı mardinin tüm ilçelerini mardin-şırnak hudut karakollarını,7 kolordu,23.j.sınır.tümeni, vsvs gezmediğim yer kalmadı 33k km yol yapmıştım
![]()
ço iyi düşünmüşsün gelcegını sımdeden düşünuysan gercekten askerlık hemen yapılmalı bende suan 4 senelık okul bıtırdım ..bir iş oldugunda dırek askerlık soruyoarlar ..tecıl etmek bıyere kadar beyler unutmayın coktecıle tmekte ıyı deıl askerde onlar bellı oluyor ...sonra yermısın yemezmısın![]()
www.honda-tech.com