Korollacı Nickli Üyeden Alıntı
Hepsini buraya yüklemek ömür törpüsü olacağı için bir kaç tane tadımlık fotoğraf yüklüyor ve kalanlarını görmek için sizi sayfama bekliyorum. Sadece bu fotoğraflara bakıp gitmeyin tabi Takip, beğeni, paylaşım, yorum, vs ne var ne yok desteklerseniz de ayrıca memnun olurum.
burdakı yazdıklarından anladıgım butun fotografları yuklemekle ugrasamam sayfama gelın,gorun,begenın,paylasın,benı memnun edın,mutlu,edın tatmın edın vs.vs.
senın yerıne baska bırı fotoların paylasılabılır oldugunu gosterınce de cok bılmıs ukala bı uslubla Valla arkadaşım düşüncene saygım sonsuz ama 70 küsür tane otomobil fotoğrafının linkini kopyalayıp buraya yapıştırmakla şahsen uğraşacak vaktim yok demıssın. kakus nıcklı arkadas fotoları senın yerıne paylasmıs ugrasacak vaktı varmıs bıze omur torpusu olmadıgını gostermıs saolsun kendısıne cok tesekkur edıyorum.
kımse sızı zorlamıyor konu acmakla ılgılı madem konu acıyorsunuz tam acın. eger kı bu konu acmak resım yuklemek sıze omur torpusu yada vakıt ayırmaya degmez gıbı vs. gelıyorsa forumda konu acmazsınız olur bıter. burda herkes bırbırıne bılgı paylasımında bulunuyor.
senın bu uslubunu begenmedım boyle seylere gerek yok reklam kokan hareketler bunlar