süper bişey bu.. Allah kaza bela wermesin... fotoLarı çekenLerin eline sagLık
cekıyorsun be kankgkhn kazasız belasız guzel olmus yenı halı tholl-ga bız ne zaman cila ya az kaldı bak
![]()
Maşallah. Hem araç için hemde fotoğraflar için. Tolgacım, fotoğraflardaki sarıyı photoshop ile azaltsan biraz daha orijinal rengine yakın olabilir diye düşünüyorum![]()
Loading World's Best Magazine...
tehlikelisiniz beylerellerinize sağlık..
kazasız belasız gökhan..
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Tolgacım izninle fotoğrafınla biraz oynadım. Araç ve çekim açısı çok güzel tekrar tebrikler.
![]()
Loading World's Best Magazine...
oo çok güzel ellerinize sağlık.Kırmızı cok yakışıyor bunlara.
www.egeturbo.com
Turbo asker
Ellerinize kollariniza saglik
GaribanS2000 kazasiz belasiz kullanguzel olmus son hali.
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
maşallah çok güzel bi sk2.eline sağlık foto ekibi![]()
OEM+
aynalar kötü jantların renk çok güzel ama küçük gözüküyo lastiklerde.araba cok yuksek gorundu gozume belki ondan küçük gibi gelmis olabilir jantlar.ıyıce basık olsa super durur.
Ama foto çekimleri on numara ilk resimlerdeki renkler hoşuma gitti
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
masallah arac guzel ama garıbanAllah kaza bela vermesın ınsallah. cekenlerın de ellerıne saglık.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Benim açımdan maşallah'dan başka laf söylemeye gerek yokKazasız belasız...
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
gokhn abi süper olmş son hali![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Herkese teşekkür ederim yorumlar için .yapmaya çalışıyoruz güzel bişiler tr şartlarında .adı üstünde gariban s2000 yakında 10 gün içinde turbo halimizle dahada gariban olucak..inş..
bnm mekan bu çekimle elden gitmişmaşallah kazasız belasız güzel bir s2k.. yer çok enteresan biyer. az ilerde solda dar bir sokak var bir giriyosun sonra kocaman bomboş dümdüz bir yer; drift park
tekrar maşallah.
Sakin güç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)