Bu araba nedir ilk defa gördüm
Çok tehlikeli bir forumuz maşallah bilmediğimiz bir araç yok![]()
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Araçla veya satan kişiyle hiç bir alakam yoktur yanlış anlaşılmasın daha önceden aracın fotoğrafını paylaştığım için paylaşıyorum.
![]()
36.000 tl yazmışta . 36k lık ne varmış ben şahsen kaput altından b16b beklerim bu fiyata
d16y8 varmış
Bunlarda özellikleri
![]()
Evet 30lu rakamlara alınır fakat dediginiz gibi kaporta sıkıntılı ama imkan olsa ikincil bir araç olarak alınabilir.
hayy maşallah inci gibiler
Çıkmıştır o ; kırık olsa duramazsın
bayiide olacağını sanmıyorum, kıbrıs , bulgaristan, gürcistandan ya çıkma alınır yada bayi japonyadan getirir, practicanın arka parçaları için böyle söylemişti mazda bana
Merhaba. sarı eg coupe bana aitti 2013 te sattım. şu anki sahibi Aren arabayı komple soyup sıfırdan yapacakmış.
yeşil ek coupe satılık. fiyat 36.000 TL. Aracın özelliklerini ve Türkiyedeki sayısını göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim.
araçla ilgilenenler faeden ulaşabilir https://www.facebook.com/profile.php?id=100010247560034
Bakırköy gümükte 1 adet siyah ek coupe olduğu doğru ama ne zaman ihaşeye girer bilemem. Sitede aktif değilim. faceden araçla ile ilgili soru veya ciddi alıcı varsa yanıtlayabilirim.
Bu arada arabanın hiç ama hiçbir parça sıkıntısı yoktur. Eğer ayda 2-3 kere arkadan kaza yapıp sürekli stop lambası bagaj kapağı değiştiriyorsanız ebaydan 1 hafta parça beklemek zorunda kalırsınız. geri kalan tüm mekanik ve elektriksel iç donanaımları birebir sedan ve hb araçlarla aynı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)