..........
..........
ben kendim yapmak istiyorumben ticaret manasında değil kendi aracıma uyguluyacam
Tripod üzerinde kaput açık fotoğraf çek, sonra hiç bozmadan kaput kapalı fotoğraf çek. Photoshop'da iki fotoğrafı açıp üst üste koy; kaput kapalı olan altta olsun. Kaput açık motor yuvasını itina ile seç, sağ tıklayıp "Select Inverse" de. Delete tuşuna bas. Sonra "Opacity" ve "Fill" düşür.
K.
NEYbida anlatsana abim düzgün bir şekilde
sana zahmet abim ya
Abi bi' boy büyüğü var ama rafta... : ))
-Photoshop'tan çektiğin fotoğrafları hedef klasör gösterip, seçip, açıyorsun. (CTRL+O)
-Yukarıda 2 tane sekme oluşur açtığın fotoğraflardan.
-Sen kaput açık olan fotoğraf hangisi ise o sekmeye tıklayıp, soldaki araç çubuğundan Lasso Tool'u seçiyorsun. (Üstten 3.)
-Ardından CTRL+A kombinasyonu ile fotoğrafın tümünü seçiyorsun. Ardından ise CTRL+X yapıp fotoğrafı kesiyorsun.
-Diğer sekmeyi (Kaput kapalı fotoğraf) açıp, CTRL+V yapıyorsun.
-Artık kaput kapalı fotoğrafın üzerinde, kaput açık fotoğrafın var.
-Şimdi yine o üçüncü sıradaki dalga motoruna sağ tıklayıp Polygonal Lasso Tool'u seçiyorsun.
-Kaputun ile çamurluğun arsındaki o boşluğun uygun bir yerine tıklayıp, kaputunun çevresini; o boşluğu, tıklaya tıklaya seçmen gerekiyor. İlk tıkladığın noktaya gelip tıkladığında, seçim otomatik olarak tamamlanmış olacak.
-Bu noktada sağ tıklayıp "Select Inverse" diyeceksin.
-Şimdi klavyeden Delete tuşuna basıyoruz.
-Şimdi ise sağ aşağı tarafta bulunan "Opacity" "Fill" (Yanlarında "%100" yazar) ile oynayarak (azaltarak), istediğin kıvama getiriyorsun.
Bu kadar...
K.
Profosyonel makına var ama tripod yok zaten fotoğraf iyi çekerim videolarda falan pek elim titremez ancak hangi photoshop uygulamasını önerirsin ?
Adobe Photshop yeterlimidir ben onu kullanıyorum ?
Baska konu acmak istemedim resimde sadece istedigim yeri renkli diger yerleri siyah beyaz nasil yapabilirim acaba iphone icinde program varsa ogrenmek isterim
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)