+10 çok güzelmiş garajıma beklerim... garaj id:3169
Printable View
+10 çok güzelmiş garajıma beklerim... garaj id:3169
fotoşok terk
Fast & Furious 8' in çekimleri için istemişler arabayı doğru mu ?
Her s2000 alanın yaptıgı gibi her köşe başında yanlamamanız dileğiyle hayırlı olsun
es iki binim pazardan ALLAH korusun nazardan :D
Bende yaşlı teyzeden bulmaya çalışıyorum bir türlü denk gelmedi siz nasıl buldunuz. Hilesi varsa paylaşırsanız sevinirim :)
offf basıklığa bak çok fena olmuş :D ama keşke photoshop da basarken arka tampon üst üste binerken altta kalan layeri temizleseydiniz ozaman belki yerdik :D
Şifreyi yanlış yere yazmış
Sanirim araciniz can55 plaka olan , bi kac kere denk geldim araciniz gercekten guzel hatta bulunmaz diye nitelendirebiliriz ; lakin burada arabayi pertten beter ettiniz haberiniz olsun
can55 , askerlik şubenin orada çok görüyordum , ama önceki sahibindeydi herhalde genç bi arkadaş efendi spec. sürüyordu sürekli.
Beş altı ay oldu forumdayım ne gereksiz muhabbet yapanlar var , adam heyecanlanmış arabasını paylaşıyor öyle ya da başka şekilde kıskanmış fesatça gibi dalga geçenler var , noluyo makara yapıp kafanız mı güzelleşiyor .. 20 yaşında ki adam ya da 35 . Abes forumun kalitesi düşüyor bence. Millete salça olacagınıza google dan birşeyler arastırın bence bilgiler edının burda paylasın daha mantıklı haddıme degıl belki ama kacıncı oldu yazayım dedım.
Bende de S2000 var 6300km de boyasız kaç lira yazayım konu açcam ona göre sen yetkili bir abimize benziyorsun?
Sikibinim olaydi cadirda yataydim hiaminaaaa yhaaaa
Güzel gerçekten. Hayalini kuran herkese nasip olsun.