+10 çok güzelmiş garajıma beklerim... garaj id:3169
Bende yaşlı teyzeden bulmaya çalışıyorum bir türlü denk gelmedi siz nasıl buldunuz. Hilesi varsa paylaşırsanız sevinirim![]()
offf basıklığa bak çok fena olmuşama keşke photoshop da basarken arka tampon üst üste binerken altta kalan layeri temizleseydiniz ozaman belki yerdik
![]()
Sanirim araciniz can55 plaka olan , bi kac kere denk geldim araciniz gercekten guzel hatta bulunmaz diye nitelendirebiliriz ; lakin burada arabayi pertten beter ettiniz haberiniz olsun
Beş altı ay oldu forumdayım ne gereksiz muhabbet yapanlar var , adam heyecanlanmış arabasını paylaşıyor öyle ya da başka şekilde kıskanmış fesatça gibi dalga geçenler var , noluyo makara yapıp kafanız mı güzelleşiyor .. 20 yaşında ki adam ya da 35 . Abes forumun kalitesi düşüyor bence. Millete salça olacagınıza google dan birşeyler arastırın bence bilgiler edının burda paylasın daha mantıklı haddıme degıl belki ama kacıncı oldu yazayım dedım.
Vtec
Bende de S2000 var 6300km de boyasız kaç lira yazayım konu açcam ona göre sen yetkili bir abimize benziyorsun?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Sikibinim olaydi cadirda yataydim hiaminaaaa yhaaaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)