@burakgunay
Kardeşim çok geçmiş olsun, sende-sizde var mı bi durum ?
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Burak Çok geçmiş olsun. Söylediğin hız kesinlikle vardır arabanın arkası yok olmuş. Çok şükür sizde bir şey yok ise gerisi hallolur.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun, sizler de dikkatli olun.
Aslında konu açıp soracaktım, burada benim suçlu çıkabilme durumum var mı sizce? Variant deniyor, bildigin köprülü kavşak. Ben köprü kısmındayım yolun, üstte yani. Emniyet şeridi yok, en sağa yanaştırdım arabayı, dörtlü flaşörlerim yanıyor. Adam frensiz, dediğim hızlarda vurdu arabanın arkası yerden kesildi. Fren yok, aydınlatma lambası var, 4lü flaşör var, 3 şeritli yol ve yol bomboş. Sizce bana mı çıkaracaklar faturayı?
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Mal yerine konur ama o araçta olduğunuzu düşünemiyorum bile.
Çok geçmiş olsun. Siz yokken olması büyük şans. Eğer suç dağılımında istemediğiniz bir sonuç çıkarsa zamanı geçirmeden itiraz etmeyi unutmayın.
Allah razı olsun cümleten, sağolun iyi dilekleriniz için.
Hala kendime gelmiş değilim, Allah sevdiklerime bağışladı. Bilenler vardır Forumdan, 3 ay önce ameliyat geçirdim belimden. Hala ufak tefek problemler var, arabada olsam belki canıma bişey olmazdı ama bel problemim boyut degistirirdi.. Bi kurban kesicem inşallah yakınlarda.
Burakcım çok geçmiş olsun, Allah korumuş başına birşey gelmemiş çok şükür.
Ben karşı tarafın suçlu çıkacağını düşünüyorum ancak sana da %10 %20 çıkabilir o da sebepsiz durmaktan olabilir. Hani lastik patlar reflektör çıkarıp koyarsın polis onlar yok deyip sana kusur yazabilir.
Ms2k