Araçta çekimlerde çok güzel.Ellerinize sağlık
düğün fotografcılığından nerelere geldin fatih seni tebrik ediyorum. Artık altına isim yazmadanda senin cektiğin anlaşılıyor.. . MEGANE Rs'lerden nefret etmeme rağmen can amcanın Rs'i gerçekten cok başarılı Maşşallah RS'e
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
En sevdiğim mrs yemin ederimCUB abi maşallah gerçekten harika ve çok değerli bir aracın var
Fatih Doğan,dostum eline emeğine sağlık güzel çekimler,özellikle kapalı mekan çekimlerin baya hoşuma gitti.Tebrik ederim![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
İçinden çekilmiş böyle bir fotoğraf var ama Fatih in çektikleri gibi değil tabi
Ne zaman istersen Mehmet 'im , yok mu Ankara planları bekliyorum bu tarafa.
Araçta R26-R jantlar dışında ekstra her hangi bir şey yok. İçinden bir fotoyu yukarda ekliyorum.
O zaman hemen bir anlam kazandıralım fotoğraflara
Teşekkürler İzo , Türkiye ye geldiğinde görüşelim özledik.
CUB amca pozu
Siyah kırmızı uyumunu bende çok severim. Kırmızının açık bir tonu değil araç tam kan kırmızı Renault ta Matador Kırmızı olarak geçiyor.
Teşekkürler Mert 'im , bi photoday de seninle yapalım bir gün![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Abi maşallah fotoğraflar her ne kadar çok güzel olmasına rağmen aracın gerçek halinin yanında biraz sönükler
İçiyle, dışıyla, sahibiyle gerçekten çok güzel çok değerli bir araç. Haftasonu görüşmek üzere CUB amca![]()
Abi kesinlikle çok isterim keşke yolum düşse o taraflarada matadoru çekebilsem![]()
Belly Detail
Altuğ çok teşekkürler , utandırıyorsun beni senide tanımak çok güzel. Haftasonu için hazırlıklar başladı demi yemeği içmeyi kesiyoruz haftasonuna hazırlanıyoruz
Mert 'im her zaman beklerim kalmalı gel bir kaç günlük organizasyon yaparız hattaki partimizin olduğu bir haftasonu gel eller havaya yaparız![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
maşallah abi herşeyiyle çok güzel aracın kazasız belasız kullan![]()
Masallah Fatih'cim ellerine saglik , Cub Amca sen de kazasiz belasiz bin sana da masallah![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
maşşallah çok güzel duruyor abi bu arada recaro lardan sıkılırsan hediye kabul ederim hem de hiç utanmadan![]()
Mutlaka değerlendiricem abi,ilk fırsatımda bi kaçamak ayarlayabilirim![]()
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)